© istockphoto.com

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

Partner a sikerben

Image Alternative Text
© pixabay.com

Tagfelvétel

A DUIHK-tagságot aktívan kihasználva számos előnyhöz juthatnak a vállalatok. A Kamarának bármely vállalat tagja lehet, aki az Alapszabályban megfogalmazott célt - a német-magyar gazdasági kapcsolatok támogatását - magáénak érzi, függetlenül attól, hogy hol található a székhelye.

Image Alternative Text
© clipdealer.de

Piacralépés

Szolgáltatásaink az Ön piacralépéséhez

Image Alternative Text
© Messe Frankfurt

Vásári szolgáltatások

Németország világszerte híres magas szakmai színvonalú, a gazdasági élet minden területét átfogó szakvásárairól. Az évente közel 180 német szakvásáron csaknem 180 ezer kiállító és majdnem 10 millió látogató vesz részt a világ különböző tájáról. Széleskörű tàmogatást nyújtunk Önnek annak érdekében, hogy akár kiállítóként, akár látogatóként a németországi vásárokon való részvételét hatékonyan válthassa üzleti sikerre.

Image Alternative Text
© clipdealer.de

Duális szakképzés

A magyar szakképzési rendszer fokozatosan átáll a duális modellre, amely lényeges elemeiben a német rendszerhez igazodik. A DUIHK együttműködik a jogi keretfeltételek kialakításában és tanácsadást nyújt a modern üzemi szak- és továbbképzés kialakításához azon vállalatok számára, akik készek szakképzésre.

Image Alternative Text
© pixabay.com

Továbbképzés

A DUWZ több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vállalkozások számára szervezett képzési rendezvények tekintetében. Nyílt tréningeinken túl cégre szabott megoldásokat is kínálunk kis-, közép- és nagyvállalatok számára a 10-12 fős csoportos tréningektől kezdve, a teamcoachingon át, az egyéni vezetői coachingig.

Image Alternative Text
© nav.gov.hu

Áfa-visszatérítés

Azok magyar vállalkozások, melyek németországi termékbeszerzéseik és az ott igénybe vett szolgáltatások után német forgalmi adót (Ust) fizettek, kérelmezhetik a német adóhatóságnál ennek visszatérítését.

Rendezvénynaptár

Látogasson el hozzánk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
a Német-Magyar Gazdaság Házában

Lövőház u. 30
1024 Budapest
Tel: +36 1 3457 600
E-Mail: info(at)ahkungarn.hu

GPS-koordináták: N 47°30´39.84´´, O 19°1´22.68´´