FATH Kft.

Alapítás éve:

2007

Dolgozók száma:

35

Székhely (város):

Budaörs

DUIHK tagság belépési éve:

2018

Éves árbevétel:

3 mrd Ft

Honlap link:

www.fath24.hu
www.intelligensgyar.hu

Tevékenységi kör:

gépépítő- és kötőelemek gyártása és forgalmazása
intelligens gyári megoldások forgalmazása

CEO neve:

Agárdi Viktor
Videó: Fath Kft.

 

A Fath cégcsoport 1989-ben német családi vállalkozásként indult. Az elmúlt 30 évben töretlenül segíti az ipari vállalatok zavartalan működését gépépítő- és kötőelemek gyártásával és forgalmazásával. Emellett ma már az intelligens gyári megoldások szolgáltatója is, így a gyártás, a raktározás, az intralogisztika, a Lean 4.0 és a biztonságtechnika területén is magas minőségű termékeket kínál.

A magyar cég eredetileg 2005-ben alakult, majd 2007-ben a FATH Csoport integrált tagjává vált. A cég vezetését 2017-ben vette át Agárdi Viktor, akinek az irányítása mentén hihetetlen növekedést ért el a vállalat: azóta sikerült megtriplázni a forgalmat. Viktor mégsem erre a legbüszkébb, hanem a csapatra, aki mindezt elérte. A létszám a kezdeti néhány főről 2023-ban 40 főre emelkedett, a családias, összetartó hangulat és a nyitott, közvetlen légkör azonban máig megmaradt.  A FATH-nál minden esetben az ember van a középpontban, legyen szó munkavállalókról, vagy partnerekről. A cég erőssége, hogy ügyfelei kérdéseire, problémáira személyre szabott, egyedi megoldásokat javasol. Széles termékkínálatával, kompetens technikai tanácsadóival kiemelkedő szakmai háttértámogatást tud adni partnereinek.

2021-ben a cégcsoport kínálata tovább bővült: a Flowsort-tal egy olyan innovatív, moduláris kialakítású anyagszortírozó és terelőmegoldást tud nyújtani ügyfeleinek, amely tökéletesen illeszthető tetszőleges szélességű intralogisztikai pályákba. Az egyre elterjedtebb automatizálás, a vállalatok digitalizációja és az Ipar 4.0 térhódítása további, jelentős növekedési lehetőséget rejt magában a vállalat számára.

A FATH-nak azonban fontos, hogy a növekedés felelősséggel, értékalapon történjen – ezért az etikus üzleti döntéshozatal mellett sokrétű társadalmi és közösségi projekteket is támogat.
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával 2018-ban indult kapcsolat is ezért kiemelkedő jelentőségű a cég számára: a különböző rendezvények, panelbeszélgetések remek alkalmat teremtenek a kapcsolatépítésre, tudás-és tapasztalatmegosztásra.