Jungheinrich Hungária Kft.

Alapítás éve:

1992

Dolgozók száma:

230

Székhely (város):

Biatorbágy

DUIHK tagság belépési éve:

1998

Éves árbevétel:

40.264.799.000.- HUF (2022-ben)

Honlap link:

www.jungheinrich.hu

Tevékenységi kör:

Egyéb m.n.s. gép, berendezés nagykereskedelme

CEO neve:

Horváth Zoltán
Videó: Jungheinrich Magyarország

 

A társasági szerződés aláírásával 1992-ben megalakult a Jungheinrich Hungária Kft., egyike az első, a vasfüggöny lebontása után, Közép-Kelet-Európában létesített Jungheinrich leányvállalatoknak. Ma a Jungheinrich Hungária Kft. a hamburgi székhelyű, és globálisan tevékenykedő Jungheinrich AG kiemelkedően fontos vállalata
A Budapest székhellyel létrejött társaság gyors növekedésnek indult. A munkatársak száma az egykori 5 főről mára már eléri a 230 alkalmazottat. Csupán a szerviztechnikusok száma meghaladja a 100 főt, amivel a Jungheinrich ma Magyarországon a targoncaszerviz területén a legjobb lefedettséget biztosítja.


A Jungheinrich biatorbágyi telephelyén 2017-ben átadott új épületben található az ország legnagyobb targoncaszalonja. A közel 353 négyzetméteres bemutatóteremben az érdeklődők megtekinthetik, és akár ki is próbálhatják a targoncákat, valamint számos termékbemutatón vehetnek részt.
A Jungheinrich név mögött megbízható termékek, jól átgondolt megoldások és hozzáadott értéket képviselő innovációk rejlenek. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, mobil robotok, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. Intralogisztikai vállalatként nagy a felelősségünk – társadalmi, környezeti és gazdasági szempontból egyaránt. Minden tevékenységünk alapja a fenntarthatóság, és egyensúlyt teremtünk a jövedelmező növekedés és a társadalmi, valamint környezeti szempontok között.


A Jungheinrich magyar leányvállalata számos kitüntetést és díjat nyert: négyszer nyerte el kategóriájában a legjobban teljesítő vállalat címet a konszernen belül, szervizcsapata pedig háromszor érdemelte ki az első helyet. A Jungheinrich 2008 óta minden évben elnyerte a Business Superbrands díjat. 
A DUIHK-val 25 éves közös múlttal rendelkezik a Jungheinrich, melynek során számos közös rendezvény, kiállítás és bemutató került megrendezésre.
Horváth Zoltán, a Jungheinrich Hungária Kft.  ügyvezetője és a Jungheinrich egyik első munkatársa a kiemelte: „A jövőben továbbra is az elmúlt évek sikeres útját szeretnénk járni.“