Leitner + Leitner Tax Kft.

Alapítás éve:

1994

Dolgozók száma:

80

Székhely (város):

Budapest

DUIHK tagság belépési éve:

2009

Éves árbevétel:

2 Milliárd HUF

Honlap link:

https://www.leitnerleitner.hu/

Tevékenységi kör:

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

CEO neve:

dr. Rácz Nóra

 

SZAKÉRTELEM HATÁROK NÉLKÜL

A LeitnerLeitner csoport első magyar tagvállalata, a Leitner + Leitner Audit 1996 óta működik hazánkban, míg a kifejezetten adótanácsadásra specializálódott Leitner + Leitner Tax 2006-ban jött létre, anyavállalatunk pedig már több mint 60 éve Ausztria vezető pénzügyi tanácsadó vállalkozása. 9 országban működő regionális hálózatunknak köszönhetően Közép-Európa specialistának számítunk. Magyarországon budapesti és kecskeméti irodáinkban 80 magasan kvalifikált tanácsadó együttműködésére támaszkodhatnak ügyfeleink. Osztrák gyökereinknek köszönhetően mi az igényeihez alkalmazkodva német, magyar és angol nyelven is állunk megbízóink rendelkezésére.

Aki minket választ az adózás, transzferárazás, könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat, pénzügyi tanácsadás terén felmerülő kérdéseinek megválaszolására, egyszerre számíthat a régió szabályainak mély ismeretére és a nemzetközi – sőt Taxand és Praxity tagságunknak köszönhetően globális – tapasztalatra. Személyes kapcsolattartója az együttműködés során megismeri cége speciális problémáit, de nemzetközi hálózatunkon keresztül határokon átnyúlva és szakterületeket átfogva biztosítjuk a komplex megközelítést. Proaktívan, interdiszciplinárisan gondolkodunk, ami garantálja szinergiahatások kiaknázását és a gyors reakciót az új kihívásokra.

 

Megbízható Munkaadó

14 éve vagyunk tagja a DUIHK-nak. 2022-ben már második alkalommal nyertük el a megtisztelő, "Megbízható Munkaadó" címet, mely a „szervezett személyre szabottság” alapelvünk elismerését jelenti. Rugalmasan alkalmazkodunk a folyton átalakuló piaci kihívásokhoz és munkatársaink változó körülményeihez, de biztos hátteret és kiszámíthatóan magas minőséget nyújtunk. Három alapvető értékünk – a rugalmasság, a stabilitás és a biztonság – a hosszú távú kapcsolatok, a mély bizalom és a gyümölcsöző eredmények alapja, legyen szó munkatársakról, ügyfelekről vagy társadalmi kapcsolatokról.

WE FOR YOU - We bring life into tax and financial matters.