A TechCsajoké a jövő!

TechCsajok 2018 összefoglaló kisfilm

TechCsajok - utánpótlás a vállalatoknak

A DUIHK immár másodszor szervezte meg a TechCsajok rendezvénysorozatot négy magyar nagyvárosban: Békéscsabán, Budapesten, Debrecenben és Pécsett. A sorozattal a technikai irányú szakok iránti érdeklődést szeretnénk fokozni a leendő női hallgatók – azaz a ma 14-18 éves lányok – körében.

A rendezvényekről

  • Több tágvállalatunk kezdeményezésére és támogatásával a program keretében a technikai irányú szakok iránti érdeklődést szeretnénk fokozni a leendő női hallgatók - azaz a ma 14-18 éves lányok – körében.
  • Ennek érdekében 2018 májusában, már második alkalommal egy rendezvénysorozatot szerveztünk, amelynek keretében az országszerte ismert műsorvezető, Szujó Zoltán moderálásával hiteles motivátorok léptek fel, és a régió vállalatai, szervezetei és felsőoktatási intézményei kézzelfogható eszközökkel mutatták be a technikai foglalkozások talán kevésbé ismert, de annál izgalmassabb oldalait.
  • Összesen több mint 1.200 diáklány vett részt a sorozaton, 41 vállalat, ill. szervezet mutatkozott be Békéscsabán, Budapesten, Debrecenben Pécsett.

TechCsajok 2018 számokban

- 4 város

- 1242 diáklány

- 41 kiállító cég

A sorozat állomásai

2018. május 14.: Békéscsaba
támogató: Henkel Magyarország Kft.

© Wikimedia

2018. május 15.: Budapest
támogató: innogy / ELMŰ-ÉMÁSZ

© Wikimedia

2018. május 16.: Debrecen
támogató: BASF Hungária Kft.

© Wikimedia

2018. május 17.: Pécs
támogató: HAUNI Hungária Gépgyártó Kft.

© Wikimedia

További részletek: www.techcsajok.hu

A kezdeményezést támogatták: