Pályázat a "Megbízható Munkaadó" címért

A „Megbízható Munkaadó“ címmel olyan vállalatokat tüntet ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

A pályázat a jó munkahelyi feltételek fontosságára szeretné felhívni a cégek figyelmét, és egyben a vonzóbba teheti a sikeres pályázókat a jelenlegi és leendő munkavállalók számára.

Pályázati feltételek

A címet pályázati úton lehet elnyerni, a sikeres pályázóknak több szakmai kritériumoknak kell megfelelniük, különösen a következő területeken:

  • javadalmazás;
  • szociális-jóléti juttatások;
  • az egészség és a munkakörülmények;
  • a képzés és továbbképzés;
  • fejlődési és karrierlehetőségek.

A pályázatok beadásának határideje: 2019. március 29.

A címek ünnepélyes átadása: 2019. május 7.

(A DUIHK taggyűlésének napján)

Pályázat menete

A „Megbízható munkaadó“ címre folyamatosan pályázhatnak olyan magyarországi székhelyű vállalatok és szervezetek, amelyek a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara tagjai.

Azok a pályázók, akik 2017-ben már megkapták a „Megbízható Munkaadó 2017-2018“ díjat, idén ismét pályázhatnak további két évre!

A Díjat egy öttagú, személyzeti szakemberekből és a Kamara képviselőjéből álló zsűri ítéli oda két évre. A zsűri rendszeres idüközönként ülésezik.

Az első Díjak átadására 2017. május 4-én, a DUIHK taggyűlésén, további díjak átadására pedig 2017. június 8-án, a DUIHK kerti partiján, illetve 2018. május 29-én a DUIHK taggyűlésén került sor.

A "Megbízható Munkaadók 2017/18" listája

A "Megbízható Munkaadók 2018/19" listája

Pályázati dokumentumok

Kérjük a pályázati dokumentumokat letöltés után Acrobat-tal nyissa meg és ne a böngészőn keresztül!

Részvételi nyilatkozat (kitölthető PDF)

Pályázati adatlap / kérdőív (kitölthető PDF)

Sajtóközlemény a pályázat inditásáról