Szebb, egyszerűbb, jobb!

A DUIHK új weboldala

2017. február 16 óta online a DUIHK új weboldala. Több vonatkozásban gyökeres felújításon esett át: 

  • A dizájnt nagy technikai ráfordítással hozzáigazítottuk a mobil kommunikáció világához: minden oldal úgy van programozva, hogy minden eszköz – számítógép, tablet vagy okos telefon – optimálisan tudja megjeleníteni.
  • A tartalmakat teljesen átdolgoztuk annak érdekében, hogy még jobban összpontosítsanak a látogatók számára lényeges információkra.
  • A menüstruktúrát optimalizáltuk annak érdekében, hogy a keresett tartalmakat minél kevesebb kattintással lehessen megtalálni.

Továbbra is tájékoztatjuk Önt kétnyelvű weboldalunkon rendezvényekről, konjunktúramutatókról és tényekről, a gazdaság helyzetéről, valamint természetesen a tagjainkról.

Jó böngészést kívánunk az új weboldalon és reméljük, hogy rendszeresen köszönthetjük itt! Természetesen szívesen várjuk visszajelzését az új weboldal kapcsán (lásd jobbra), hogy a jövőben is optimálisan tudjuk testre szabni ajánlatunkat a látogatók igényeihez.

Még egy fontos megjegyzés:

Ha egyes oldalakat a régi weboldalunkról könyvjelzőként mentett el, akkor lehetséges, hogy az új oldalon olyan hibajelentést kap, hogy „Az oldal nem található”. Ebben az esetben az új menün vagy a kereső funkción át találhatja meg a keresett tartalmat.