Magunkról

>900 tag

Unsere Mitglieder

A DUIHK mintegy 900 taggal rendelkezik a gazdaság szinte minden területéről. A tagság önkéntes és nem korlátozódik csupán a német vállalatokra.

Tagjegyzék

Tagfelvétel

Elnökség és tanácsadó testület

Elnökség és tanácsadó testület

A DUIHK elnöksége 19 választott, tiszteletbeli tagból áll, és az elnök irányítja. Működik mellette egy tanácsadó testület is, amely neves személyiségekből áll és és szakmai kérdésekben nyújt segítséget elnökségnek.

Az elnökség és a tanácsadó testület tagjai

Feladatok és szervezet

Feladatok és szervezet

A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése és támogatása. Ennek során professzionális szolgáltatásokat nyújt, gazdasági vonatkozású információkat kínál, a kapcsolatépítés számos lehetőségét és formáját teremti meg, és képviseli tagjai érdekeit. Legfőbb szerve a taggyűlés.

Tovább

AHK-hálózat

AHK - partner a sikerben

Német külkereskedelmi kamaraként a DUIHK egy a világ 90 országában mintegy 130 telephellyel működő kiterjedt globális hálózat része. A német gazdasági „külképviseletek” a világméretű hálózatban ma pedig már 1.600 fő dolgozik, képviselve mintegy 40 ezer tagvállalatot.

További információk az AHK-hálózatról

 

 

Partnereink

Partnereink

A vállalatok érdekében a DUIHK számos partnerrel - a politika és közigazgatás területéről -, valamint gazdasági szövetségekkel és szervezetekkel működik szorosan együtt – mindkét országban.

Legfontosabb partnereink

Tagság

Ez a brosúra bemutatja a DUIHK-tagság előnyeit és tartalmazza a tagfelvételhez szükséges információkat.

Letöltés

Részletek

Szolgáltatások

Katalógusunk részletes információkat kínál a DUIHK szolgáltatásairó - nem kamarai tagoknak is.

Letöltés

Részletek

Fontos dokumentumok

Ez a brosúra taralmazza Alapszabályunkat, a tagfelvételhez szükséges formanyomtatványt, a tagdíjakat és az elnökségi tagok névsorát.

Letöltés