jún 14

A DUIHK Kerti ünnepsége

A DUIHK június 14-én megrendezett hagyományos kerti ünnepségére az üzleti élet, a társadalom és a politika képviseletében közel 300 vendég érkezett.

A kevésbé nyárias idő ellenére egy kellemes estét töltöttek el a Német-Magyar Gazdaság Házában. A résztvevők között a Kamara tagjai mellett számos partner képviselőit is köszönthette a DUIHK, mint például Lepsényi Istvánt, a Pénzügyminisztérium államtitkárát, Volkmar Wenzel német nagykövetet, Jürgen Schreder-t, az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Tanácsosát, továbbá a svájci, a dán és a holland nagykövetség, valamint a magyar Külgazdasági Minisztérium képviselőit, de Michael Müller-Verweyen-t, a budapesti Goethe-Intézet vezetőjét, és Zupkó Gábort, az Európai Unió magyarországi képviseletének vezetőjét is.

A Kodachrome zenekar biztosította a zenei aláfestést, a Városliget Catering csapata pedig ételkülönlegességeivel és finomságaival a megfelelő kulináris élvezeteket. Az est egy további fénypontja egy németországi vonatkozású, pontosabban: a németországi gasztronómiával kapcsolatos kvízjáték volt, melynek keretében különböző vonzó nyereményeket sorsoltak ki. A főnyeremény – a Német Turisztikai Hivatal (DZT) budapesti irodája támogatásával – egy két személyre szóló németországi utazás volt, egy hétvége a Maritim Hotels bármelyik választott szállodájában.

A rendezvény támogatói az AUDI HUNGARIA Zrt. és ELMŰÉMÁSZ/ innogy Hungária voltak.

2018. június 14-én, csütörtökön, 17:00-23:00 óra között (Kapunyitás: 16.30-tól)
Helyszín: a Német-Magyar Gazdaság Háza (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)

Töltsön el egy kellemes estét az üzleti élet, a társadalom és politika számos jeles képviselőinek társaságában, és élvezze remekbe szabott parti programunkat:

  • Kodachrome zenekar,
  • az immár hagyományos és vonzó nyereményekkel kecsegtető kvízjátékot,
  • a Városliget Cataring csapatának nyári ételkülönlegességeit és a fagylaltpult hűsítő finomságait.

Meghívó

Vissza a listához