clipdealer.de
Leipziger Messe / Lipcse Vásárközpont
Üzletfejlesztés
Rendezvény
Vásárok
Beszállítói szakmai út Lipcsébe
Helyszín
Leipziger Messe / Lipcse Vásárközpont
Messe-Allee 1.
04356
Lipcse
Németország
Ort auf der Karte zeigen
Rendezvény nyelve
Német
800 € nem DUIHK tagoknak
700 € DUIHK tagoknak
Rendezvény kezdete
06-03-2023 · 16:00
Rendezvény vége
09-03-2023 · 17:00

Szakmai út a "Z" valamint INTEC-re és Grind Tec vásártrióra

PROGRAM

 

 

A globális ellátási láncban az utóbbi időben tapasztalat változások hatásaként egyre több német vállalat az ázsiai piacok helyett Európát részesíti újra előnyben. Közép-Kelet Európa, így Magyarország is, mint beszerzési piac felértékelődik. Ìgy különösen fontos, hogy a magyar vállalkozások is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra és új üzleti kapcsolatok kialakítására német vállalatokkal.

Ezt a célt támogatja a 2023. március 7-10. között a lipcsei „Z” Messe meglátogatásával egybekötött beszállítói-beszerzői szakmai utunk is. Az út célja német gép- és berendezésgyártó vállalatokkal, beszállítókkal, beszerzőkkel való személyes találkozás, kapcsolatépítési lehetőség vásár látogatásával és a B2B találkozók segítségével. A "Z" Zuliefermesse az európai beszállítóipar legjelentősebb vására, az INTEC és a Grind Tec pedig kiegészítik a teljes gépgyártási portfóliót. A vásáron zajló B2B megbeszélések keretein belül lehetőség nyílik, hogy megbeszéléseket egyeztessen, személyesen mutassa be a cégét és tárgyaljon potenciális üzletfelekkel. Az „aktív vásárlátogatás” keretén belül pedig potenciális partnereivel személyes, előre egyeztetett időpontban találkozókat szervezünk.

Az út során lehetőség nyílik a lipcsei gazdasági régió, különös tekintettel az autóiparban és gépiparban jelenleg zajló események megismerésére is.

A céglátogatás alkalmával bepillantást nyerhetünk a németországi autóipar prominens szereplőjének, a BMW gyár mindennapjaiba.

A szakmai út részletes programja és a részvételi feltételek itt találhatóak.

Amennyiben szeretne részt venni a szakmai úton, kérjük az online jelentkezést használja. Jelentkezése részvételi díj fizetésének kötelezettségével jár és lemondás esetén nem visszatérítendő.

 

PROGRAM 

Grabovszky Zsófia

Grabovszky Zsófia

üzletfejlesztés, NürnbergMesse vásárképviselet

2019 Statisztika_de

Szponzorok