máj 15 -ig máj 18

Minden hely elkelt a DUIHK közösségi standján az Ipar Napjai 2018 kiállításon

A 2018-as IPAR NAPJAI kiállításon a DUIHK az idén már sikeresen debütált, megújult koncepcióval készült közösségi standon lesz jelen. A szabad standok már elkeltek, még azonban lehetőség van prospektus kiállítóként részt venni.

Helyszín

Hungexpo

Albertirsai út 10.
1101 Budapest
Magyarország

Részletek
Rendezvény kezdete
15-05-2018 | 10:00
Rendezvény vége
18-05-2018 | 17:00
Regisztráció

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lap segítségével.

©

A vásáron jelen lesz az ipar szinte összes ágazata, úgymint az ipari elektronika, gépgyártás, hegesztés technika, pneumatika, hidraulika, fémfeldolgozás, anyagmozgatás és vegyipar, de az energetika, az ipari logisztika, biztonságtechnika és környezetvédelem is képviselteti magát. Egyre növekvő jelentőségének megfelelően az Ipar 4.0 az idén is a kiállítás kiemelt témája lesz. Az NGM által megszervezett Ipar 4.0 Tematikus Napja kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal kerül megrendezésre a vásár ideje alatt.

DUIHK-stand
A DUIHK közösségi standja 2018-ban is kényelmes, reprezentatív megjelenési lehetőséget biztosít tagvállalatainknak, valamint német vállatok részére többféle formában. A 172 négyzetméteres stand 2018-ban öt szigetstandból áll. A kiállítói csomagokat jól áttekinthetően alakítottuk ki, kibővítve az abban foglalt szolgáltatásokat, és ez által elősegítve a még hatékonyabb vásári részvételt és üzleti kapcsolatok kialakítását.

Kiállítóink
CAD-Terv Mérnöki Kft, Diamant-Gesellschaft Tesch GmbH; ecCon Trading Kft.;  eCon Engineering Kft.; Inpiro Magyarország Kft.; Jouleing Kft Jungheinrich Hungária Kft.; LEAX Hungary Zrt.; Logi-Store Kft.; NIPÜF Nemzeti Ipari Park Zrt.; Pallér Csarnok Kft.; Reich GmbH; Rekontir BPM Kft.; Ritter Starkstromtechnik GmbH&Co.KG; SIGMA TRADE Kft.; Star-Hungary Kft.; Taképszolg Kft.; Turck Hungary Kft. 


DUIHK standon való részvétel előnyei
A DUIHK standon való részvétel elegáns és kényelmes megjelenési lehetőséget biztosít:
- Kulcsrakész kivitelezés
- Egyedi, reprezentatív standépítés
- Teljes standinfrastruktúra (árambekötés, vízbekötés, takarítás stb.)
- Részvétel teljeskörű előkészítése
- Helyszíni asszisztencia
- Tagokkal együtt erős közös fellépés
- A részvétel intenzív előzetes beharangozása a kamara összes csatornáján keresztül

Részvételi lehetőség
A standon minden hely elkelt, prospektuskiállítóként van lehetőség még megjelenni. Ennek részleteit a leölthető ajánlat tartalmazza.

Letölthető dokumentumok:
Részletes ajánlat
Jelentkezési lap
Alaprajz (Utoljára módosítva:  2018. január 29.)

 

 

Vissza a listához