jan 30 -ig febr 01

Szakmai út a LEARNTEC nemzetközi digitális oktatási szakvásárra és kongresszusra

A LEARNTEC a digitális oktatás európai vezető, évente Karlsruhe-ban megrendezésre kerülő szakvására.

A háromnapos rendezvény bemutatja a vállalatoknak és az oktatási intézményeknek a tanulás jövőbeni helyzetét, és a legújabb e-learning megoldásokat. (www.learntec.de )
A szakmai út során a résztvevők a vásárlátogatáson kívül szakmai előadásokon, valamint céglátogatásokon vehetnek részt, amelyek alkalmával betekintést kapnak a régió gazdaságába, a digitalizáció gyakorlati megvalósításába, valamint lehetőségük van üzleti kapcsolatok építésére az ágazat szereplőivel.

Szakmai út időpontja: 2018. január 31.-február 1.
Szakmai út helyszíne: Karlsruhe, Németország

Eőzetes program:
- Az e-learning vezető európai szakvásárán a résztvevők vezetett vásárlátogatáson megtekinthetik a digitális oktatás, -tanulás eszköztárának, módszartanának és innovatív újításainak aktuális kínálatát, megismerhetik a jövő e-learning koncepcióit, formáit, valamint a gyakorlatba már átültetett alkalmazásait.
- A LEARNTEC kongresszuson „Best practices” - előadásokat hallgathatnak meg. A kongresszus programját itt találja.
Ezt követően a LEARNTEC keretében szervezett Get-together ("Meet & Snack") üzleti kapcsolatépítő rendezvényen lehetőség nyílik - előzetes regisztrációt követően - egyéni tárgyalások folytatására a rendezvényre szintén bejelentkezett vállalatok képviselőivel.
- Február 1-én a résztvevők az ágazat 2-3 vállalatánál, intézményénél szervezett céglátogatáson vehetnek részt. (lsd. Program)

Részvétel információk: -
A szakmai úton való részvétel díja 55.000,- Ft/fő (a DUIHK tagjainak 49.000,- Ft/fő) + ÁFA, amely  tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, az ebédet, valamint a helyszíni csoportos közlekedést a céglátogatások során.
- Az ár nem tartalmazza az utazás és a szállás, az ebéden kívüli étkezés, valamint a kongresszusi belépő költségét.
(A kongresszusi napijegy 410,-Eur, a kongresszusi bérlet 665,-Eur. Közintézmények képviselői a kongresszusra kedvezményes díjú Hochschule/University belépőt válthatnak 160,-Eur áron.)
- Az utazás, illetve szállásfoglalás egyénileg történik.
- A szakmai programok nyelve angol.
- A csoportot kamaránk munkatársa kíséri.

Jelentkezés:
- Jelentkezni kizárólag írásban, a letölthető jelentkezési lap kitöltésével lehet. (A jelentkezések elfogadása a még szabad helyekre a beérkezési sorrendben történik.)
- Jelentkezési határidő a szabad helyek beteltéig!

Jelentkezési lap

Program

Utazási információk

 LEARNTEC Kongresszus program (német)

Vissza a listához