nov 12 -ig nov 15

Szakmai út Bajorországba startup vállalkozások számára

Vegyen részt a Startup Demo Night-on Münchenben, építsen kapcsolatokat, ismerje meg, milyen lehetőségeket kínál startup cégek számára Németország egyik legerősebb gazdasággal rendelkező tartománya!

 

Szeretne részt venni a müncheni Startup Demo Night-on – akár kiállítóként is?

Találkozna a bajorországi startup ökoszisztéma szereplőivel?

 

Akkor regisztráljon a DUIHK bajorországi szakmai útjára!

 

 

Kiknek a jelentkezését várjuk?

 • Magyar startupok, akik már elértek egy bizonyos fejlettségi szintet és nyitottak a külföldi piacok felé.
 • Multiplikátorok, inkubátorházak, kockázati tőkekezelők és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedő szereplők.

Miért éri meg részt venni?

 • A szakmai út egyik kiemelt programpontja a müncheni Startup Demo Night-on való részvétel, amelyre kiállítóként vagy látogatóként nyílik lehetőség. A részvétel mindkét esetben ingyenes. A rendezvényen közel 60 startup vállalkozás mutatja majd be innovatív megoldásait 2018. november 14-én.
 • Az út résztvevői közül 3 startup kap lehetőséget a bemutatkozásra a Startup Demo Night rendezvényen egy közös magyar standon. A 3 vállalkozás kiválasztása megadott kritériumok alapján, a DUIHK és a bajor szervező partnerek által történik. Amennyiben szeretne pályázni a kiállítási lehetőségre (amelynek feltétele a szakmai úton történő teljeskörű részvétel), úgy további információért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!
 • A szakmai úton ezen kívül megismerheti a bajor vállalkozói környezetet, találkozhat többek között bajorországi startupokkal, inkubációs központokkal, a Bajor Szabad Állam Kockázati Tőkebefektető Társaságával és a Gazdaságfejlesztési Ügynökségével.
 • A végleges program a résztvevők igényeinek figyelembevételével kerül kialakításra. (Az előzetes programot a letölthető dokumentumok között találja.)

Milyen költségekkel jár a részvétel?

 • 98.500,- Ft + ÁFA/fő, a DUIHK tagjainak: 89.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, a helyszíni csoportos közlekedést/transzfert és a programban szereplő étkezéseket.
 • Az ár nem tartalmazza az utazás és a szállás költségét.

Szervezési információk

 • Szállás: csoportos foglalás az ibis Augsburg Königsplatz szállodában. Ár: 95,- €/szoba/éj - egyágyas szoba svédasztalos reggelivel, wifi. Kétágyas felár: 20 €/éj.
 • Utazás: egyéni kiutazás gépkocsival, vonattal, repülővel.
 • A szakmai út nyelve az angol.
 • A csoportot a programon kamaránk munkatársa kíséri.

Jelentkezés

 • ONLINE vagy a letölthető jelentkezési lap megküldésével e-mailen (szabo@ahkungarn.hu) vagy postai úton (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)
 • A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében igazoljuk vissza. Egy cégtől legfeljebb két fő jelentkezését áll módunkban elfogadni. (Egy esetleges harmadik fő jelentkezését a szabad helyek függvényében fogadjuk el.)
 • Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 21-ig meghosszabbítva ill. jelentkezések elfogadása a szabad helyek függvényében.

Részvételi és lemondási feltételek

A részvételi díj és a szálloda költsége a jelentkezés visszaigazolását követően, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara számlájának kézhezvétele után fizetendő. A jelentkezési határidő után érkezett lemondások esetében (amennyiben a helyet nem tölti be egy másik jelentkező) a teljes részvételi díj, valamint az addig felmerülő költségek kiszámlázásra kerülnek, illetve a már kifizetett díj nem kerül visszatérítésre. A kitöltött és megküldött jelentkezési lap egyben kötelezettségvállalást is jelent a részvételre.

Letöltések

előzetes program

Startup Demo Night

jelentkezési lap

A program a Bajor Állami Gazdasági, Energiaügyi és Technológiai Minisztérium támogatásával valósul meg. 

Vissza a listához