nov 12 -ig nov 15

Szakmai út Bajorországba startup vállalkozások számára

A programon a résztvevők megismerhetik, milyen lehetőségeket kínál startup cégek számára Németország egyik legerősebb gazdasággal rendelkező tartománya.

Helyszín

Bayern
Bajorország


Deutschland (Németország)

Részletek
Rendezvény kezdete
12-11-2018 | 01:33
Rendezvény vége
15-11-2018 | 01:33
Rendezvény nyelve
Angol
Regisztráció

©

 

 

Szeretné megismerni a vállalkozói környezetet Bajorországban?

Szívesen felvenne kapcsolatot bajor startup vállalkozásokkal?

Szeretne többet tudni arról, milyen lehetőségeket kínál startup cégek számára Németország egyik legerősebb gazdasággal rendelkező tartománya?

 

 

Mindezt megtudhatja és még számos további hasznos információval és kapcsolattal gazdagodhat a bajorországi szakmai úton. A programra főként olyan magyar startup vállalkozások jelentkezését várjuk, akik már elértek egy bizonyos fejlettségi szintet és nyitottak a külföldi piacok felé. Lehetőség van továbbá multiplikátorok, inkubátorházak, kockázati tőkekezelők és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedők csatlakozására is.

Program: az előzetes program letölthető az oldal alján található dokumentumok között. A végleges program a résztvevők igényeinek figyelembevételével kerül kialakításra, amelyek felméréséhez a jelentkezőket néhány kérdés megválaszolására kérjük.

Részvételi információk:

  • Részvétel díj: 98.500,- Ft + ÁFA/fő, a DUIHK tagjainak: 89.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, a helyszíni csoportos közlekedést/transzfert és a programban szereplő étkezéseket. Az ár nem tartalmazza az utazás és a szállás költségét.
  • Szállás: Csoportos foglalás az ibis Augsburg Königsplatz szállodában. Ár: 95,- €/szoba/éj - egyágyas szoba svédasztalos reggelivel, wifi. Kétágyas felár: 20 €/éj.
  • Utazás: egyéni kiutazás gépkocsival, vonattal, repülővel.
  • A szakmai út nyelve az angol.
  • A csoportot a programon kamaránk munkatársa kíséri.

Jelentkezés:

  • ONLINE vagy a letölthető jelentkezési lap megküldésével e-mailen (szabo@ahkungarn.hu) vagy postai úton (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)
  • A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében igazoljuk vissza. Egy cégtől legfeljebb két fő jelentkezését áll módunkban elfogadni. (Egy esetleges harmadik fő jelentkezését a szabad helyek függvényében fogadjuk el.)
  • Jelentkezési határidő: 2018. július 27. Ezt követően a jelentkezések elfogadása a szabad helyek függvényében lehetséges.

Részvételi és lemondási feltételek:

A részvételi díj és a szálloda költsége a jelentkezés visszaigazolását követően, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara számlájának kézhezvétele után fizetendő. A jelentkezési határidő után érkezett lemondások esetében (amennyiben a helyet nem tölti be egy másik jelentkező) a teljes részvételi díj, valamint az addig felmerülő költségek kiszámlázásra kerülnek, illetve a már kifizetett díj nem kerül visszatérítésre. A kitöltött és megküldött jelentkezési lap egyben kötelezettségvállalást is jelent a részvételre.

Letöltések

előzetes program

jelentkezési lap

A program a Bajor Állami Gazdasági, Energiaügyi és Technológiai Minisztérium támogatásával valósul meg. 

Vissza a listához