máj 14 -ig máj 17

Új koncepcióval és modern standdesignnal jelenik meg a DUIHK az IPAR NAPJAI és MACH-TECH kiállításokon

A 2019-es IPAR NAPJAI és MACH-TECH kiállításon a DUIHK, egy modern és letisztult standon lesz jelen, ahol tagvállalatai és német cégek részére kínál színvonalas vásári megjelenési lehetőséget. A 162 négyzetméteres közösségi stand három, téglalap szigetstandból áll. A különböző méretű standokat egy előre meghatározott alaprajzon lehet megtekinteni és jelentkezési sorrendben lefoglalni.

Helyszín

Hungexpo

Albertirsai út 10.
1101 Budapest
Magyarország

Részletek
Rendezvény kezdete
14-05-2019 | 09:00
Rendezvény vége
17-05-2019 | 17:00
Regisztráció

Kérjük használja a jelentkezéshez a lent található jelentkezési lapot.

©

2019-ben az IPAR NAPJAI nemzetközi vásár társítva a MACH-TECH kiállítással a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A”, „D” és „G” pavilonjaiban kerül megrendezésre. A vásáron jelen lesz az ipar szinte összes ágazata, úgymint a folyamatautomatizálás, ipari elektronika, gépgyártás, illetve gyártásautomatizálás, hegesztés technika, pneumatika, hidraulika, fémfeldolgozás, anyagmozgatás és vegyipar, de az energetika, az ipari logisztika, biztonságtechnika, munkavédelem és minőségbiztosítás is képviselteti magát. Egyre növekvő jelentőségének megfelelően az Ipar 4.0 az idén is a kiállítás kiemelt témája lesz. Ennek az igények eleget téve számos program teszi lehetővé a nemzetközi szakértők közötti eszmecseréjét. Többek között megszervezésre kerül az Ipar 4.0 konferencia, a B2B Beszállítói Fórum és a Fókuszban az atomenergia előadás.

DUIHK-stand 
A DUIHK közösségi standja 2019-ben is kényelmes, reprezentatív megjelenési lehetőséget biztosít tagvállalatainknak, valamint német vállatok részére többféle formában. A 162 négyzetméteres stand három szigetstandból áll. A standokat egy előre meghatározott alaprajzon lehet megtekinteni és jelentkezési sorrendben lefoglalni. A kiállítói csomagokat jól áttekinthetően alakítottuk ki, kibővítve az abban foglalt szolgáltatásokat, és ez által elősegítve a még hatékonyabb vásári részvételt és üzleti kapcsolatok kialakítását.

DUIHK standon való részvétel előnyei

A DUIHK standon való részvétel elegáns és kényelmes megjelenési lehetőséget biztosít:

- Kulcsrakész kivitelezés
- Egyedi, reprezentatív standépítés
- Teljes standinfrastruktúra (árambekötés, vízbekötés, takarítás stb.)
- Részvétel teljeskörű előkészítése
- Helyszíni asszisztencia
- Tagokkal együtt erős közös fellépés
- A részvétel intenzív előzetes beharangozása a kamara összes csatornáján keresztül

Jelenleg a közösségi standon már csak 3 m2 nagyságú információs standok foglalhatóak!
Jelentkezési határidő: szabad standhelyek függvényében

Eddig bejelentkezett kiállítóink
Büttner Kft., Dendrit Mentor Kft., Diamant-Gesellschaft Tesch GmbH, Inpiro Magyarország Kft., Jankovits Engineering Kft., Linde Gáz Magyarország Kft., Mátrametál Kft.,  Pallér Csarnok Kft., Reich GmbH, Röhm Hungaria Kft., Star-Hungary Kft., Taképszolg Kft., Technoplast Group Kft., Turck Hungary Kft., WELTER zahnrad GmbH

Letölthető mellékletek
Ajánlat és jelentkezési lap
Aktuális standalaprajz (utolsó módosítás: 2019.02.11.)

Az új standdesign képekben:
Fotó 1.

Fotó 2.

Fotó 3.

Fotó 4.

Fotó 5.

Fotó 6.

 

 

Vissza a listához