Event-Registration: Beszállítói szakmai út Lipcsébe

Online-Anmeldung: Beszállítói szakmai út Lipcsébe, 2019.02.05-07.

Online jelentkezés:Beszállítói szakmai út Lipcsébe

Igényelt szoba:*

Utazás

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

A jelentkezés KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ.

A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében igazoljuk vissza. Egy cégtől legfeljebb két fő jelentkezését áll módunkban elfogadni. (Egy esetleges harmadik fő jelentkezését a szabad helyek függvényében fogadjuk el.) A részvételi díj és a szálloda költsége a jelentkezés visszaigazolását követően, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara számlájának kézhezvétele után fizetendő. A jelentkezési határidő után érkezett lemondások esetében (amennyiben a helyet nem tölti be egy másik jelentkező) a teljes részvételi díj, valamint az addig felmerülő költségek kiszámlázásra kerülnek, illetve a már kifizetett díj nem kerül visszatérítésre.

Jelentkezem a szakmai útra. A részvételi és lemondási feltételeket elfogadom.*

Elfogadom a DUIHK adatvédelmi irányelveit (lásd lent).*

A rendezvényre történő regisztrációval Ön egyetért azzal, hogy

  • az Ön adatait (név, képviselt cég/intézmény neve) a DUIHK közzéteszi a résztvevők listáján az eseményen, illetve azok megosztásra kerülnek az esemény társrendezőivel;
  • az esemény ideje alatt fénykép illetve kép- és hangfelvétel készül, így az Önről készült felvétel a DUIHK kiadványaiban, publikációiban vagy más médiában megjelenő anyagaiban, továbbá a DUIHK honlapján illetve bármely közösségi oldalon, offline és online, korlátozás nélkül megjelenhet;
  • támogatott esemény esetén az Ön adatait (név, képviselt cég/intézmény neve, beosztás, e-mail cím, telefonszám) a DUIHK továbbítja az eseményt támogató szponzoroknak.

A „jelentkezés elküldése” gombra kattintással Ön elfogadja a fenti részvételi feltételeket és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Adatkezelési tájékoztató