Szakmai út a wolfsburgi IZB autóipari beszállítói szakvásárra

2022.10.9-13.

Regisztráció - IZB Wolfsburg

Beszél németül vagy angolul?

Szobafoglalás: szobatípus, reggeli kiválasztása*

Elfogadom a részvételi feltételeket*

A regisztráció a szakmai útra fizetési kötelezettséggel jár. A részvételi díj és a szálloda költsége a jelentkezés visszaigazolását követően, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara számlájának kézhezvétele után fizetendő. Lemondás esetén a teljes részvételi díj kiszámlázásra kerül, illetve a már kifizetett díj nem kerül visszatérítésre.

A rendezvényre történő regisztrációval Ön egyetért azzal, hogy

  • az Ön adatait (név, képviselt cég/intézmény neve) a DUIHK közzéteszi a résztvevők listáján az eseményen, illetve azok megosztásra kerülnek az esemény társrendezőivel;
  • az esemény ideje alatt fénykép illetve kép- és hangfelvétel készül, így az Önről készült felvétel a DUIHK kiadványaiban, publikációiban vagy más médiában megjelenő anyagaiban, továbbá a DUIHK honlapján illetve bármely közösségi oldalon, offline és online, korlátozás nélkül megjelenhet;
  • támogatott esemény esetén az Ön adatait (név, képviselt cég/intézmény neve, beosztás, e-mail cím, telefonszám) a DUIHK továbbítja az eseményt támogató szponzoroknak.

A „jelentkezés elküldése” gombra kattintással Ön elfogadja a fenti részvételi feltételeket és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Adatkezelési tájékoztató