Tanácsadás gyakorlati képzést folytató vállalatoknak

A magyar szakképzési rendszer fokozatosan átáll a duális modellre, amely lényeges elemeiben a német rendszerhez igazodik. A DUIHK együttműködik a jogi keretfeltételek kialakításában és tanácsadást nyújt a modern üzemi szak- és továbbképzés kialakításához azon vállalatok számára, akik készek szakképzésre.

Ajánlatunk gyakorlati szakképzést folytató üzemek számára

Image Alternative Text
© clipdealer.de

Partnerség a szakképzésben

A "szakképzési partnerség" célja a német szabványokhoz igazodó, magas színvonalat képviselő gyakorlatorientált szakképzés megvalósítása az Ön vállalatánál. A vállalatok a képzés három formája közül választhatnak:

Image Alternative Text
© clipdealer.de

Szakképzési tanácsadás

A DUIHK tanácsadással szolgál olyan magyarországi vállalatoknak, amelyek szívesen képeznének fiatalokat gyakorlatorientált szakképzési rendszer keretében, német mintára.

Image Alternative Text
© clipdealer.de

Vállalati oktatók képzése

A vállalati oktatók nagymértékben meghatározzák a duális képzés minőségét. A vállalati gyakorlati oktatókat felkészítjük a német minta szerinti duális oktatásra. Ehhez több, egyenként 1-3 napos tréninget szervezünk. A képzés során tapasztalt német trénerek adják át gyakorlatorientált tudásukat és tapasztalataikat 10-15 fős csoportok résztvevőinek.