Nyílt továbbképzések

Idén tavasszal a munkaerő-megtartásban szeretnénk támogatni a vállalatokat HR-képzések, valamint a termelésben dolgozó vezetők fejlesztésének keretében. Coaching szolgáltatást nyújtunk minden vezetői szint számára és Employer Brand témában kihelyezett tanácsadási projektet is vállalunk. Továbbra is hangsúlyt fektetünk a beszerző és értékesítő munkatársak fejlesztésére a tárgyalástechnikát, az értékesítői készségeket és a beszerzési technikák fejlesztését célzó tréningjeinkkel. Valamint munkatársait idén is várjuk két féléves EUREM Energiagazdász képzésünkre.

Nyílt továbbképzési naptárunkat innen töltheti le

 

 

Aktuális tréningjeink

Pénzügyi kitekintés nem pénzügyeseknek / ápr. 3. / Jelentkezési határidő: márc. 27.

A képzést azoknak ajánljuk, akik feladatkörükből fakadóan nem pénzügyi területen dolgoznak, de felelősségi körükből fakadóan a pénzügyi számok megértése szükséges számukra, vagy egyszerűen jobban meg szeretnék látni egy vállalat folyamatai és az egyes területek közötti összefüggéseket. A képzés elvégzéséhez nem szükséges szakirányú végzettség és gyakorlat.

A képzés által érintett témakörök:

 • A pénzügy főbb feladatai
 • A pénzügy egyes részei: könyvelés, számlázás, behajtás, controlling
 • A tervezési ciklus
 • Az elemzés és ellenőrzés, visszajelzés
 • Fentiek kapcsolódása a cég napi életéhez, többi területhez

Bővebb információ: itt

Kulcs az emberek megtartásához / ápr. 6. / Jelentkezési határidő: márc. 28.

Képzésünk célja, hogy olyan új, gyakorlatban használható megközelítést adjon a vezetőknek, amellyel a régi és új munkatársaikat meg tudják tartani, ezáltal jelentős piaci előnyt tudnak szerezni, és képesek még hatékonyabban működtetni a vállalatot. Elsősorban azoknak a vezetőknek hasznos a képzés, akik hajlandóak személyesen fejlődni annak érdekében, hogy cégük vonzó legyen a munkatársak részére, s hosszútávon gondolkodnak a kollégák megtartásában.

Bővebb információ: itt

Dicsfény - A pozitív visszajelzés művészete / ápr. 10. / Jelentkezési határidő: ápr. 3.

A félnapos tréning egyetlen terület intenzív fejlesztésére irányul. A tréning során a technika megisme-rése után alapos gyakorlás, a mindennapi tapasztalatok megbeszélése, valamint konkrét adaptáció a saját beosztottakra következik. A képzés egyszerre készségfejlesztés, coaching és problémamegoldó workshop.

Bővebb információ: itt

Employer Brand képzés - team munka / ápr. 11., 25., máj. 9. +1 további alk. / Jelentkezési határidő: ápr. 4.

Az üzleti életben gyakran használt kifejezés a munkaadói márka. De mit is jelent ez konkrétan? Mit takar, és hogyan segíti a vállalatokat piaci pozíciójuk megtartásában, illetve javításában?

Képzésünkön a fenti kérdések mellett választ kaphat arra, miként segíti a munkaadói márka a vállalatok számára fontos célcsoportok elérését, a képviselt értékek kommunikálását és a kulcsemberek megtartását. Mindemellett az átfogó szemléletű stratégiai márkaépítés és a fluktuáció csökkentésének témakörei sem maradnak érintetlenek.

Bővebb információ: itt

XXI. századi vezetés - Team coaching / ápr. 12., 26., máj. 10., 24. +2 további alk. / Jelentkezési határidő: ápr. 5.

Képzésünket azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik szeretnének a vezetői pályájukon felmerült kérdéseikkel és kihívásaikkal bizalmat és támogatást adó légkörben, egy profi coach és öt tapasztalt vezető támogatásával dolgozni.

Tartalom:

 1. A vezetés mai alapkérdései
 2. A folyamatos fejlődés és fejlesztés
 3. Csapatok vezetése
 4. Kiválóság és vezetői fókusz
 5. Inspiráció és motiváció
 6. Innováció

Bővebb információ: itt

HR nézőpontváltás / ápr. 16. / Jelentkezési határidő: ápr. 9.

A tréning során áttekintjük a megváltozott munkaerőpiacot, megvizsgáljuk melyek a szemléletváltás legfontosabb követelményei, és gyakorlatban dolgozunk a résztvevőkkel az új típusú kommunikációs technikák és HR módszerek alkalmazásán.

Bővebb információ: itt

Profizmus a beszerzésben II. / ápr. 17-18. / Jelentkezési határidő: ápr. 10.

A „Profizmus a beszerzésben” c. képzésünk második modulját azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik tovább szeretnék bővíteni a témához kapcsolódó jogi ismereteiket, valamint mélyítenék tudásukat a különböző szerződéstípusokról, fuvarparitásokról, továbbá szituációs gyakorlatokon keresztül finomítanák alkutechnikájukat és ártárgyalási módszerüket.

Résztvevőink a képzés során több olyan témakörbe is betekintést nyerhetnek, amelyekre az alapképzés adta időkorlátok miatt nem kerülhetett sor.

A második modulon történő részvételnek NEM előfeltétele az első modul teljesítése!

Bővebb információk: itt

Termelésirányítói vezetőképzés - EMELT SZINT / ápr. 19-20. / Jelentkezési határidő: ápr. 12.

Képzésünket azoknak ajánljuk, akik korábban részt vettek a többnapos termelésirányítói vezetőképzésünkön.

A következetes megvalósításhoz tudatos gyakorlásra van szükség, az időközben szerzett gyakorlati tapasztalatokat fel kell dolgozni. A hatékony munkahelyi alkalmazáshoz további új ismereteket, módszereket ajánlunk.

Bővebb információk: itt

Hogyan kössünk előnyös üzleteket angolul? / ápr. 23-24. / Kedvezményes jelentkezési határidő: márc. 24.

A képzés célja a résztvevők angol nyelvű tárgyalási készségeinek fejlesztése és ezáltal a cégük üzleti sikereinek fokozása. A képzést olyan vezetők és munkatársak számára ajánljuk, akik angol nyelven tárgyalnak külső és belső ügyfelekkel, és akik időnként úgy érzik, hogy nem sikerül előnyös üzleteket kötniük, vagy nehezen tudják megvédeni a saját álláspontjukat, és bizonytalanok abban, hogyan építsék fel a tárgyalás folyamatát. Esetleg félnek, hogy ha nem sikerül megegyezniük, akkor a partnerükkel való kapcsolat is megromlik, továbbá attól tartanak, hogy mindezt angol nyelven nem tudják sikerrel véghez vinni.

A képzés nyelve: angol

A részvétel előfeltétele: középfokú szintű angol nyelvtudás. (Szeretettel várjuk a nem magyar anyanyelvű résztvevőket is.)

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

 • helyesen felmérni tárgyalási helyzetüket és lehetőségeiket;
 • megérteni az álláspontokat és érdekeket mindkét oldalon;
 • kreatív megoldásokat létrehozni;
 • előnyösebb megállapodásokat kötni;
 • hosszú távú kapcsolatokat építeni partnereikkel;
 • mindezt angol nyelvű tárgyalások keretében megvalósítani.

Tematika és további információk itt.

Termelésirányítói vezetőképzés / máj. 7-8., 22-23., 31. / Kedvezményes jelentkezési határidő: ápr. 6.

A műszakvezetők és termelésirányítók sajátos vezetési feladatokat látnak el. Irányításuk alatt születik meg az az eredmény, amelyért a szervezetet létrehozták. Nekik kell felkészíteni beosztottjaikat munkájuk elvégzésére, motiválni munkatársaikat, és megoldani minden olyan problémát, amelyek a végrehajtó folyamatokban jelentkeznek. A képzés célja, hogy felkészítse őket erre az összetett, felelősségteljes feladatkörre. A képzés egyaránt megvalósítható kihelyezett formában és nyílt képzésként is.

Célcsoport: termelésirányítók, mesterek, csoport-, művezetők, költséghely-felelősök, szegmens-, vagy gyárvezetők.

Bővebb információ: itt

A felszabadító idő - Idő- és prioritásmenedzsment tréning / máj. 16. / Kedvezményes jelentkezési határidő: ápr. 16.

Idő- és prioritásmenedzsment képzésünk célja, hogy olyan új megközelítést adjon az elfoglalt és sokszor túlterhelt felső-vezetőknek és felső-középvezetőknek, mellyel újra visszakerül az életük irányítása a saját kezükbe. Ezáltal nemcsak a sikert éri el, hanem a megelégedettséget is, a saját prioritásának megfelelően osztja be az idejét, és felszabadul ideje a megfelelő feltöltődéshez.

Bővebb információ: itt

Teljesítményértékelés - A célkitűzéstől a visszajelzésadásig / máj. 25. / Kedvezményes jelentkezési határidő: ápr. 25.

A képzés célja a résztvevők teljesítményértékelési készségeinek a fejlesztése, és ezáltal az adott szervezeti egység és az egész szervezet teljesítményének a növelése.

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

 • A teljesítményértékelés stratégiai jelentőségét látni
 • Célokat megfelelően kitűzni és kommunikálni
 • A teljesítményt mérni, és részrehajlás nélkül értékelni
 • Pozitív és konstruktív visszajelzést adni
 • A változtatnivalókat megfelelően megbeszélni a munkavállalókkal
 • A csapatukat motiválni és fejleszteni a teljesítményértékelésen keresztül
 • Jó kapcsolatot fenntartani munkavállalóikkal

Időpont: 2018. máj. 25.

Kedvezményes jelentkezési határidő: ápr. 25.

Bővebb információ: itt

A tárgyalástechnika mesterfogásai / máj. 29-30. / Kedvezményes jelentkezési határidő: ápr. 30.

A képzésen választ keresünk arra, hogyan hatunk a másik félre, mit olvashatunk ki egy-egy helyzetből, milyen erők és motivációk mozgatják a tárgyalást, milyen kapcsolat van a tartalom és viselkedés között, a számok és az érzelmek között.

Bővebb információ: itt

Meggyőzően és magabiztosan az üzleti életben - Protokolltréning Görög Ibolyával / jún. 7. / Kedvezményes jentkezési határidő: máj. 7.

„A protokoll szervezett mozgás, célja van a viselkedésnek, ami nem fontos annyira a hétköz-napokban. Nem szabad elfelejteni, hogy minden mozdulatunkkal, hangsúlyunkkal üzenünk valamit az embereknek.” mondja Görög Ibolya, a protokoll nagymestere, aki évekig a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke volt. Ha megfelelően akarja alkalmazni a viselkedéskultúra alapvető elemeit itthon, ill. meg akarja tudni, hogy más országokba érkezve vagy más országokból érkező vendégek fogadása esetén az üzleti protokoll mit kíván meg, várjuk rendezvényünkön!

További információ: itt

Profizmus a beszerzésben I. - Mert a sikeres értékesítés a sikeres beszerzéssel kezdődik! / jún. 27-28. / Kedvezményes jelentkezési határidő: máj. 28.

A beszerzői szakma magas szintű művelése nem könnyű és ezáltal igazi kihívás napjainkban. A szerteágazó szabályozás miatt leszűkülnek a beszerzők lehetőségei cégük érdekeinek érvényesítésére. Cégünkhöz számos megkeresés érkezett az elmúlt időszakban beszerzési témakörben. A továbbképzés tematikájának megtervezése előtt interjúkat készítettünk szakemberekkel a szakmai nehézségekről, kihívásokról, s ezek figyelembe vételével alakítottuk ki a fejlesztési program fő vonalait.

Bővebb információ: itt