Nyílt tréningnaptár

Ősszel továbbra is a munkaerő-megtartásban szeretnénk támogatni a vállalatokat HR-képzések, valamint a termelésben dolgozó vezetők fejlesztésének keretében. Coaching szolgáltatást nyújtunk minden vezetői szint számára és Employer Brand témában kihelyezett tanácsadási projektet is vállalunk. Továbbra is hangsúlyt fektetünk a beszerző és értékesítő munkatársak fejlesztésére a tárgyalástechnikát, az értékesítői készségeket és a beszerzési technikák fejlesztését célzó tréningjeinkkel. Valamint munkatársait idén is várjuk két féléves EUREM Energiagazdász képzésünkre.

Őszi nyílt továbbképzési naptárunk itt érhető el.

Aktuális tréningjeink

Kulcs az emberek megtartásához / szept. 26. / Még van szabad hely!

Képzésünk célja, hogy olyan új, gyakorlatban használható megközelítést adjon a vezetőknek, amellyel a régi és új munkatársaikat meg tudják tartani, ezáltal jelentős piaci előnyt tudnak szerezni, és képesek még hatékonyabban működtetni a vállalatot. Elsősorban azoknak a vezetőknek hasznos a képzés, akik hajlandóak személyesen fejlődni annak érdekében, hogy cégük vonzó legyen a munkatársak részére, s hosszútávon gondolkodnak a kollégák megtartásában.

Bővebb információ: itt

Termelésirányítói vezetőképzés / szept. 27-28., okt. 18-19., 29. / Jelentkezési határidő: szept. 20.

A műszakvezetők és termelésirányítók sajátos vezetési feladatokat látnak el. Irányításuk alatt születik meg az az eredmény, amelyért a szervezetet létrehozták. Nekik kell felkészíteni beosztottjaikat munkájuk elvégzésére, motiválni munkatársaikat, és megoldani minden olyan problémát, amelyek a végrehajtó folyamatokban jelentkeznek. A képzés célja, hogy felkészítse őket erre az összetett, felelősségteljes feladatkörre. A képzés egyaránt megvalósítható kihelyezett formában és nyílt képzésként is.

Célcsoport: termelésirányítók, mesterek, csoport-, művezetők, költséghely-felelősök, szegmens-, vagy gyárvezetők.

Bővebb információ: itt

A tárgyalástechnika mesterfogásai / okt. 2-3. / Jelentkezési határidő: szept. 25.

A képzésen választ keresünk arra, hogyan hatunk a másik félre, mit olvashatunk ki egy-egy helyzetből, milyen erők és motivációk mozgatják a tárgyalást, milyen kapcsolat van a tartalom és viselkedés között, a számok és az érzelmek között.

A képzés céljai:

 • A tudatosság faktorainak beazonosítása
 • A kölcsönös elégedettséghez vezető út, s ebben a saját szerepünk elemzése
 • Az önreflexió fejlesztése, támpontok saját tárgyalási stílusunk tekintetében

Bővebb információ: itt

Smart Factory workshop az Audi Hungaria Zrt-nél / okt. 2-3. / Jelentkezési határidő: szept. 21.

A kétnapos workshop betekintést nyújt az Ipar 4.0 alapkoncepciójába, főbb vezérelveibe, információtechnológiai hátterébe, a Smart Factory gyakorlatába és összefüggéseibe. Az intenzív workshop során külső szakértők ismertetik az intelligens termék-, gyár– és gyártástervezés alapjait, majd a vállalat munkatársai kiegészítik ezt saját tapasztalataikkal, best practice-ikkel, cégre szabott megoldásaikkal, az eddig megvalósított projektek bemutatásával.

Bővebb információ: itt

Generációs sokféleség a vállalatoknál / okt. 4. / Jelentkezési határidő: szept. 24.

Hogyan találhatjuk meg a közös utat?

Manapság egy-egy munkahelyen akár három-négy generáció tagjai is találkoznak, amely a mindennapi együttműködésben és kommunikációban számos kihívást hoz magával. Félnapos képzésünk során kommunikációs, problémamegoldó, konfliktuskezelési, valamint motiválási és értékelési/visszajelzési eszközöket adunk át a vállalati szakembereknek, egyrészt a németországi duális szakképzésben bevált receptek, valamint a Magyarországon már hosszú évek óta képzőhelyként működő vállalatok legjobb példáit alapul véve.

A képzésen szakértői előadás hangzik le, amit közös műhelymunka követ.

Kiknek ajánljuk a képzést: HR munkatársak, gyakorlati oktatók, képzési megbízottak és felügyelők, képzési vezetők, tanműhelyvezetők, belső trénerek.

Előadónk kiváló ismerője és szakértője a németországi duális szakképzési modellnek. Legfőbb szakmai eredményei közé tartozik, hogy közreműködött a tanulószerződéses képzés elterjesztésében, valamint a jelenlegi ellenőrzési és minősítési rendszer megalkotásában. Emellett részt vállalt fémipari szakma tananyagának és a gépi forgácsoló szakma mestervizsga tananyagának a kidolgozásában. Pécsett a duális felsőoktatási képzés elindulása előtt egy évvel megszervezte a duális gépészmérnök képzést.

Bővebb információ: itt

HR nézőpontváltás / okt. 9. / Kedvezeményes jelentkezési határidő: szept. 25.

A tréning során áttekintjük a megváltozott munkaerőpiacot, megvizsgáljuk melyek a szemléletváltás legfontosabb követelményei, és gyakorlatban dolgozunk a résztvevőkkel az új típusú kommunikációs technikák és HR módszerek alkalmazásán.

Bővebb információ: itt

Kulcs az emberek megtartásához II. / okt. 15-16. / Kedvezményes jelentkezési határidő: szept. 28.

Képzésünket azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik hajlandók személyesen is fejlődni, és tevékenyen részt venni a vezető kollégák fejlesztésében annak érdekében, hogy cégük vonzó legyen a munkatársak számára, s hosszú távon gondolkodnak a megtartásban, továbbá akik már teljesítették a „Kulcs az emberek megtartásához” c. első modult.

Bővebb információ: itt

A felszabadító idő - Idő- és prioritásmenedzsment tréning / okt. 24. / Kedvezményes jelentkezési határidő: szept. 24.

Idő- és prioritásmenedzsment képzésünk célja, hogy olyan új megközelítést adjon az elfoglalt és sokszor túlterhelt felső-vezetőknek és felső-középvezetőknek, mellyel újra visszakerül az életük irányítása a saját kezükbe. Ezáltal nemcsak a sikert éri el, hanem a megelégedettséget is, a saját prioritásának megfelelően osztja be az idejét, és felszabadul ideje a megfelelő feltöltődéshez.

Bővebb információ: itt

EUREM Energiagazdász képzés / október 25-től / Kedvezményes jelentkezési határidő: szept. 25.

Magas szintű szakmai képzés. 160 oktatási óra + 80 óra önálló tanulás. Az eredetileg Németországból induló európai és magyar oklevelet adó szakmai továbbképzés szervezésére Magyarországon kizárólag a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Tudásközpontja jogosult.

Résztvevőink megtakarításainak értéke

Összes megtakarítás                       1.314.900.000 Ft/év
Átlagos megtakarítás/résztvevő           14.600.000 Ft/év
Átlagos megtakarítás havonta                1.217.000 Ft/hó

Témakörök:

 • Energetikai alapismeretek
 • Épületenergetika
 • Világítás
 • Fűtéstechnika
 • Technológiai hő, gőz, hővisszanyerés
 • Szellőztetési és klímatechnika
 • Hűtéstechnika
 • Sűrített levegő
 • Elektrotechnika, villamos hajtások
 • Napenergia: napkollektor, napelem
 • Geotermikus energia, hőszivattyú
 • Biomassza (biogáz) energetikai célú felhasználása
 • Projektmanagement
 • Gazdaságossági számítás
 • Energia-adatmenedzsment/Költségmenedzsment
 • Energiajog, contracting, emisszió-kereskedelem
 • Kapcsolt energiatermelés
 • Energiamenedzsment rendszerek, ISO 50001
 • Green IT

Bővebb információ: itt

Teljesítményértékelés - A célkitűzéstől a visszajelzésadásig / okt. 30. / Kedvezményes jelentkezési határidő: szept. 28.

A képzés eredményeképpen képes lesz a teljesítményértékelés stratégiai jelentőségét látni, a célokat megfelelően kitűzni és kommunikálni, a teljesítményt mérni, és részrehajlás nélkül értékelni, a változtatnivalókat megfelelően megbeszélni a munkavállalókkal, és meggyőződni azok megvalósíthatóságáról.

Tematika

 • „Púp a hátunkon” – de mégis: mi a haszna a teljesítményértékelésnek?
 • A nagy egész: cégstratégia és kompetenciák
 • Célok kitűzése és kommunikálása
 • A teljesítmény mérése – a részrehajlás elkerülése
 • Pozitív és konstruktív visszajelzés adása
 • Hogyan készítsünk tervet az esetleges változtatásra, és hogyan győződjünk meg a megvalósíthatóságáról?
 • Készségfejlesztő gyakorlatok, visszajelzés, akcióterv

További információk: itt

Értékesítés a vevőre hangolva / nov. 5-6., 26-27. / Kedvezményes jelentkezési határidő: okt. 5.

Az értékesítői munka megítélése fokozatosan változik hazánkban is. Ma már nem a "hasamba is lyukat beszélő" típust keressük, hanem azt az együttműködő, a vevő számára hasznot, előnyt nyújtó megoldást, terméket, szolgáltatást értékesítőt, aki mindezt meg tudja jeleníteni.

A helyzet- és személyfüggő értékesítés alkalmazásával a vállalati értékesítők:

 • eredményesebben látják el értékesítési feladataikat
 • tudatosabban bánnak vevőikkel és az idejükkel
 • képesek lesznek felismerni ügyfeleik hosszú távú igényeit
 • sikeresen kommunikálnak vevőikkel legyen szó végfelhasználókról vagy beszerzőkről

Célcsoport: vállalati értékesítők, értékesítési vezetők, key account managerek, területi vezetők, országos vezetők, értékesítő specialisták, tanácsadók és area managerek

Bővebb információ: itt

Termelésirányítói vezetőképzés / nov. 13-14., 28-29., dec. 11. / Kedvezményes jelentkezési határidő: okt. 12.

A műszakvezetők és termelésirányítók sajátos vezetési feladatokat látnak el. Irányításuk alatt születik meg az az eredmény, amelyért a szervezetet létrehozták. Nekik kell felkészíteni beosztottjaikat munkájuk elvégzésére, motiválni munkatársaikat, és megoldani minden olyan problémát, amelyek a végrehajtó folyamatokban jelentkeznek. A képzés célja, hogy felkészítse őket erre az összetett, felelősségteljes feladatkörre. A képzés egyaránt megvalósítható kihelyezett formában és nyílt képzésként is.

Célcsoport: termelésirányítók, mesterek, csoport-, művezetők, költséghely-felelősök, szegmens-, vagy gyárvezetők.

Bővebb információ: itt

Hogyan kössünk előnyös üzleteket angolul? - Tárgyalástechnika és nyelvi készségfejlesztés / nov. 15-16. / Kedvezményes jelentkezési határidő: okt. 15.

A képzés célja a résztvevők angol nyelvű tárgyalási készségeinek fejlesztése és ezáltal a cégük üzleti sikereinek fokozása. A képzést olyan vezetők és munkatársak számára ajánljuk, akik angol nyelven tárgyalnak külső és belső ügyfelekkel, és akik időnként úgy érzik, hogy nem sikerül előnyös üzleteket kötniük, vagy nehezen tudják megvédeni a saját álláspontjukat, és bizonytalanok abban, hogyan építsék fel a tárgyalás folyamatát. Esetleg félnek, hogy ha nem sikerül megegyezniük, akkor a partnerükkel való kapcsolat is megromlik, továbbá attól tartanak, hogy mindezt angol nyelven nem tudják sikerrel véghez vinni.

Bővebb információ: itt

Employer Brand képzés - team munka / nov. 19 + 3 további alk. / Kedvezményes jelentkezési határidő: okt. 22

Az üzleti életben gyakran használt kifejezés a munkaadói márka. De mit is jelent ez konkrétan? Mit takar, és hogyan segíti a vállalatokat piaci pozíciójuk megtartásában, illetve javításában?

Képzésünkön a fenti kérdések mellett választ kaphat arra, miként segíti a munkaadói márka a vállalatok számára fontos célcsoportok elérését, a képviselt értékek kommunikálását és a kulcsemberek megtartását. Mindemellett az átfogó szemléletű stratégiai márkaépítés és a fluktuáció csökkentésének témakörei sem maradnak érintetlenek.

 Bővebb információ: itt

Kulcs az emberek megtartásához / nov. 21. / Kedvezményes jelentkezési határidő: okt. 22.

Képzésünk célja, hogy olyan új, gyakorlatban használható megközelítést adjon a vezetőknek, amellyel a régi és új munkatársaikat meg tudják tartani, ezáltal jelentős piaci előnyt tudnak szerezni, és képesek még hatékonyabban működtetni a vállalatot. Elsősorban azoknak a vezetőknek hasznos a képzés, akik hajlandóak személyesen fejlődni annak érdekében, hogy cégük vonzó legyen a munkatársak részére, s hosszútávon gondolkodnak a kollégák megtartásában.

Bővebb információ: itt

Üzleti protokoll tréning Görög Ibolyával / nov. 22. / Kedvezményes jelentkezési határidő: okt. 22.

„A protokoll szervezett mozgás, célja van a viselkedésnek, ami nem fontos annyira a hétköz-napokban. Nem szabad elfelejteni, hogy minden mozdulatunkkal, hangsúlyunkkal üzenünk valamit az embereknek.” mondja Görög Ibolya, a protokoll nagymestere, aki évekig a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke volt. Ha megfelelően akarja alkalmazni a viselkedéskultúra alapvető elemeit itthon, ill. meg akarja tudni, hogy más országokba érkezve vagy más országokból érkező vendégek fogadása esetén az üzleti protokoll mit kíván meg, várjuk rendezvényünkön!

További információ: itt