Members4Members

Exkluzív ajánlatok DUIHK-tagoknak

Számos tagvállalat kedvezményes feltételeket kínál bizonyos termékekre vagy szolgáltatásokra más tagvállalatok számára, állandó jelleggel vagy korlátozott időre.

Amennyiben Ön is különleges ajánlatot kíván tenni a DUIHK tagjainak, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Állandó jellegű M4M-ajánlatok

Éttermek, vendéglátás

Waldorf Catering

A Waldorf Catering 20 éves tapasztalati tudását hasznosítva keres folyamatosan újítási lehetőségeket a vendéglátásban, ezáltal a világtrendekkel lépést tartva tud valamennyi rendezvény típusra különlegességeket kínálni. Gourmet menüinkben a hangsúly az egyszerűségében is kreatív, tökéletes íz-kompozíción van. Cégünk különböző, egymástól eltérő rendezvényarculatokat kínál, melyben segítünk megtalálni az adott rendezvény hangulatához illeszkedőt. Ezek minden esetben a büféasztalok, tálalórendszerek, italpultok megjelenését, illetve a vendégek asztalainak terítését foglalják magukban.

Exluzív ajánlat tagoknak

Tovább a cég honlapjára

Egyéb szolgáltatások

BNP PARIBAS

A BNP Paribas – Európa egyik legbiztonságosabb bankja – minden DUIHK tag számára egyedi betétlekötési lehetőséget biztosít kiemelkedő kamatozással és exkluzív feltételekkel. A számlanyitás, számlavezetés és betétlekötés ingyenes. A betéti ajánlatok kamatai most rendkívül kedvezőek.

Exluzív ajánlat tagoknak

Tovább a cég honlapjára

Helpers Hungary Kft.

A Helpers nemzetközi üzleti tanácsadást és könyvelést vállal elsősorban külföldi tulajdonban levő magyar KKV-k számára. Jelenleg 100+ ügyfelet szolgálunk ki, és 10+ éves gyakorlattal rendelkezünk a cégalapítás, üzleti tervezés, toborzás, valamint a tartózkodási és munkavállalási engedélyek ügyintézése területén.

Használja ki a DUIHK-tagság előnyeit! Tagtársainknak jelentős kedvezmények járnak a könyveléshez, a bérszámfejtéshez és a munkavállalási engedélyhez kapcsolódó szolgáltatásainkból.

Exluzív ajánlat tagoknak

Tovább a cég honlapjára

ImmoTrading GmbH

Az ImmoTrading GmbH döntően Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban és Dubaiban van jelen, és luxus-, haszon- valamint ipari- ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Romániában, Bulgáriában és Montenegróban az ImmoTrading GmbH a projektfinanszírozással és az ingatlaneladással foglalatoskodik. A cég közvetítői szerződés alatt álló telkek, épületek és lakások vásárlásával és eladásával foglalkozik.

Exluzív ajánlat tagoknak

Pandrea-Med Kft. / VRrehab

A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény!

Exkluzív ajánlat tagoknak

Winkler&Stenzel Kreatívügynökség

Mi vagyunk a Winkler&Stenzel teljeskörű offline és online nemzetközi reklámügynökség. Tervezünk és újragondolunk: 
print és online felületeket készítünk, amelyek segítenek a lehető legjobb ügyfélélmény elérésében. Márkát építünk: 
megoldásokat kutatunk, hogyan tedd még vonzóbbá és könnyebben használhatóvá szolgáltatásodat ügyfeleid számára. Nagy adatmennyiségből készítünk kiadványokat: 
átgondolt és kipróbált automatizálási folyamataink segítségével pontosan és gyorsan készítünk kiadványokat.

Exluzív ajánlat tagoknak

Tovább a cég honlapjára