A DUIHK MENTOR-PROGRAMJA

Mentorprogram női vezetők számára

Mentorprogramunk kifejezetten olyan női vezetőknek szól, akik támogatást keresnek új pozíciójukban és az ezzel járó kihívásokban. A mentorálás révén segítünk nekik abban, hogy továbbfejlesszék vezetői képességeiket és sikeresen fejlődjenek szerepükben.

A program a vállalatoknak is értékes támogatást nyújt a nagy potenciállal rendelkező női alkalmazottak azonosításában és előléptetésében. Tagvállalataink tapasztalt mentoraival szorosan együttműködve erős alapot teremtünk a női vezetői tehetségek fenntartható fejlődéséhez.

Célunk az esélyegyenlőség előmozdítása és a vezetői pozícióban lévő nők megerősítése, hogy magabiztosan és sikeresen érhessék el karriercéljaikat.

A program 2024 januárjában indult és egész évben tart.

A 2024-es induló év

A mentorprogram 2024. január 18-án kezdődött egy indító rendezvénnyel. Ezen az eseményen minden mentor megismerkedett a mentoráltjával.

Az ezt követő munkafázisban minden mentor és mentorált általában havonta egyszer tartja a kapcsolatot. Ez történhet személyesen vagy online, rendszeres kétoldalú megbeszélések formájában, de lehet közös részvétel egy konferencián, közös látogatás egy rendezvényen stb. is, ha ez a mentee számára támogató lehet.

Három közös találkozót szerveztünk a mentorpárok számára:

  • Indítóesemény: 2024. január 18.

A mentorok és a mentoráltak az indító mentorálási találkozón találkoztak egy első, inspiráló eszmecserére. A találkozó célja az volt, hogy lerakják a sikeres mentori kapcsolat alapjait. 

  • Follow up / félidő: 2024. június 17.
  • Zárórendezvény: 2024. december

A hivatalos mentorálási szakasz 2024 végén ér véget, és minden résztvevő értékeli annak eredményét.