Beszerző-beszállítói kapcsolatok

Feladatunk, hogy a vállalkozásokat segítsük új üzleti partnereik megtalálásában. Új beszállítói kapcsolatok kialakításának előre mozdításánál célunk, hogy elégedett beszerzők és jól teljesítő beszállítók fejlesszék partneri viszonyukat. Ebben segítenek a beszerző-beszállítói kapcsolatok fejlesztésére irányuló szolgáltatásaink.

Piacralépési lehetőségek magyar beszállítók részére

Beszerzői online plattformon való megjelenés

Kamaránk együttműködési megállapodást kötött a németországi Anyaggazdálkodási, Beszerzési és Logisztikai Szövetséggel (BME)

Kedvezményes regisztrációs lehetőséget biztosítunk Németország legnagyobb szakmai szövetségének beszerzési portálján, melyet a szövetség több mint 9.750 tagja, zömmel nagyvállalatok beszerzői látogatnak.

Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik (BME) a németországi és a kontinentális európai beszerzők, az ellátási lánc menedzsereinek és logisztikusainak a szakmai szövetsége. A BME működteti a www.bmeopensourcing.com  beszerzési és B2B platformot, amit több mint 9.750 beszerző és döntéshozó használ. A beszállítói profilok körülbelül 600.000 kattintást és 300.000 profilmegtekintést értek el 2020-ban.

A DUIHK-BME együttműködés keretében különösen kedvező feltételek mellett prezentálhatja cégét a platform beszerzői számára:
Prémium profil a www.bmeopensourcing.com  oldalon 1 év időtartamra:
DUIHK-tagoknak  360, - €+áfa / 1 év
Nem tagoknak      480, - €+áfa / 1 év

B2B

Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő online vagy személyes találkozások formájában lebonyolított B2B fórumok célja, hogy beszerzők és beszállítók egymásra találjanak és hozzá segítsük mindkét felet az első kapcsolatfelvételhez. Az aktuálisan futó beszerző-beszállítói találkozók témaköreiről és részvételi feltételeiről tájékozódjon az aktuális rendezvényeink menüpont alatt.

Egyéni tanácsadás

Amennyiben rendszeresen, adott időközönként megrendezésre kerülő beszerző-beszállítói találkozók időpontja, jellege, vagy épp tematikája nem megfelelő, vagy ettől eltérne, keressen bennünket bizalommal, szívesen segítjük egyéni tanácsadás keretén belül, és adunk egyéni ajánlatot üzleti partnerei megtalálásához.

Ajánlatkéréshez kérjük töltse ki online kérdőívünket!

Tematikus szakmai utak

3-4 napos szakmai utak során a magyar résztvevőknek lehetősége van B2B kooperációs megbeszéléseken, gyárlátogatásokon résztvenni, valamint best practice projektek megtekintése során első kézből tájékozódni az adott iparág vagy tartomány jellegzetességeiről és sajátosságairól Németországban.