Energiahatékonysági workshopok, előadások

© pixabay

Fenntartható fejlődés és tudatos vállalati energiamenedzsment: a Német-Magyar Tudásközpont hosszú távú célja egy komplex képzési kínálat összeállítása, amely a vállalati energiahatékonyság valamennyi területét felöleli, hozzájárul a vállalati energiaköltségek csökkentéséhez, s ezáltal versenyelőnyt biztosít az érintett piaci szereplők számára. Ennek érdekében a Tudásközpont 1-2 napos workshopokat, szakmai előadásokat, valamint cégre szabott fejlesztési megoldásokat biztosít a vállalatok számára.

LEVEL UP ENERGY kedvezmények 

2023-as energia naptár

Energiahatékonyság és fenntarthatóság - Mit tehetnek a vállalatok? / díjmentes félnapos rendezvény / szept. 26.

© freepik.com
Man, an electrical technician working in a switchboard with fuses. Installation and connection of electrical equipment.

Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság továbbra is rendkívül fontos a gyártó vállalatok számára.

Már csupán 10% csökkenés az energiafogyasztásban 10 milliós nagyságrendű megtakarítást jelenthet egy-egy szervezet esetében.

A téma fontosságára tekintettel egy eddig sosem látott együttműködés keretében az osztrák, a svájci és a svéd kamarával közösen szervez a DUIHK és Tudásközpontja egy fél napos szakmai fórumot és tapasztalatcserét. Valamennyi szervezettől érkeznek vállalati képviselők, akik bemutatják saját innovatív energetikai projektjüket, majd kérdések megválaszolására és networkinre is biztosítunk lehetőséget.

További információk és jelentkezés

Hatékonyságnövelés a gyártástechnológia innovációjával / okt. 5.

© freepik.com

Egynapos workshop a Jankovits Energineering Kft-nél Győrben, egy egyedülállóan innovatív TESLA robot bemutatásával.

További információk

Jelentkezés

Energiahatékony létesítményüzemeltetés / okt. 10-től

Az „Energiahatékony létesítményüzemeltetés” című energetikai képzésünkkel kifejezetten a kulturális, oktatási, sport, szociális intézmények, egyházi, illetve önkormányzati fenntartású épületek energetikai hatékonyság-növelését és költségcsökkentését szeretnénk segíteni. A képzés témakörei: energetikai alapismeretek, épületenergetika, világítás, fűtés, szellőzés és klíma, napelemes rendszerek, gazdaságossági számítások. A hatnapos képzés három napja jelenléti, a további alkalmak online formában követhetők.


További információk

Jelentkezés

Vállalati ESG szakértő képzés / nov. 8., 22., dec. 6. + jan. 24.

© freepik.com

Az ESG Mentor Programunk keretében megmutatjuk hogyan mérhetjük és kezelhetjük az ESG-t, mire figyeljünk amikor a lehetséges problémák listája végtelen hosszúnak tűnik. Az újfajta szemlélet megismerésének támogatására létrehoztunk egy tanulási folyamatot, ami lefedi az ESG kapcsán felmerülő legfontosabb témaköröket.

 

Környezetirányítási belső auditor képzés / nov. 8., 9., 10.

A környezetre gyakorolt káros hatások minimalizálása manapság már csaknem alapvetés a cégek számára. A vállalat törekvései, melyek ezt a célt szolgálják egyre fontosabbá válnak a piacon. A környezetirányítási rendszerek célja a jogszabályoknak való megfelelésen túl a környezettudatos gondolkodás meghonosítása, a környezetszennyezés megelőzése, valamint a természeti erőforrások felhasználásának és a környezet terheléséének csökkentése.
 

 

Környezetirányítási rendszer belső auditor képzés

Jelentkezés

Energiahatékonysági fórum - díjmentes félnapos rendezvény Szigetszentmiklóson / nov. 16.

A Pest Vármegyei és Érdi Ipari és Kereskedelmi Kamarával együttműködésben szervezünk programsorozatot, melynek következő állomásán a körforgásos gazdaság, a fenntarthatóság és a vállalati felelősségvállalás kerülnek fókuszba.

További információk

Jelentkezés

Energiairányítási belső auditor képzés / nov. 28., 29., 30.

Az energiairányítási rendszerek nem csupán klímavédelemmel kapcsolatos céljaik elérésében támogatják a környezetük iránt elkötelezett vállalatokat, de segítik őket energiagazdálkodásuk folyamatos optimalizálásában is. Nemzetközi energiairányítási szabványok bevezetésével és működtetésével a vállalatok növelni tudják versenyképességégüket kiadásaik és a környezetükre gyakorolt negatív hatások egyidejű csökkentése mellett.
 

 

Energiairányítási rendszerek belső auditor képzés

Jelentkezés

Tájékoztató rendezvény az új épületenergetikai szabályozásról / dec. 6.

 © freepik.com

Az épületek energetikai jellemzőire és az energetikai tanúsításra vonatkozó előírások egy év közben elfogadott jogszabálycsomag következményeként jelentősen módosulnak. Ezek a 2023-as épületenergetikai jogszabályváltozások nagy jelentőséggel bírnak, ezért önálló tájékoztató rendezvényen mutatjuk be, hogy pontosan milyen újdonságokkal kell az energetikában, üzemeltetésben dolgozó szakembereknek akár vállalatnál, vagy az önkormányzati szektorban számolniuk.
 

További infórmációk

Jelentkezés

Egyedi, vállalatra szabott megoldások

A Tudásközpont előzetes egyeztetést követően vállalatra szabott megoldásokat biztosít egyedi igények kielégítésére.Ezek igény esetén online formában is megvalósíthatóak többek között az alábbi témákban:

  • energetikai tanácsadás és coaching
  • veszteségfeltárás

    Egyedi ajánlatunkat kérje e-mailben!