Autóipari irányítási rendszerek

© canva.com

A klímaváltozás és az új innovatív megoldások megjelenése az autóipari vállalatokat is új kihívás elé helyezi. A különféle intelligens, önvezető technológiák folyamatos fejlesztése belátható időn belül forradalmasítani fogja a közlekedést. Manapság az autóiparban tevékenykedő beszállítókra egyre nagyobb nyomás helyeződik, hogy lépést tudjanak tartani az új trendekkel. A gépjárműipari vállalatoknak folyamatos fejlesztésre kell összpontosítaniuk annak érdekében, hogy megőrizzék versenyképességüket a piacon. Az IATF 16949:2016 szabvány ennek egyik fontos eszköze, mely segítséget nyújt a vállalatoknak minőségirányítási rendszerük kialakításában.

Jelentkezés

Gépjárműipari minőségirányítási rendszer - belső auditor képzés

A képzés célja olyan szakemberek elméleti és gyakorlati képzése, akik az IATF16949:2016 szabványt ismerik és alkalmasak lesznek a belső autóipari auditokat elvégezni.

További információk

Jelentkezés

Autóipari minőségtechnikák auditoroknak

A képzés célja az autóipari beszállítók, szervezetek szakembereinek felkészítése,továbbképzése a specializált autóipari minőségtervezési követelmények előírásainak és módszereinek megismerésére, alkalmazására és auditálására.

További információk

Jelentkezés