Minőségirányítási rendszerek

A vevői követelményeknek való megfelelés mind a termékek, mind a szolgáltatások terén alapvető elvárás minden vállalkozás számára. A minőségirányítási rendszerek ehhez biztosítanak megfelelő keretet. Bevezetésükkel a cégek nem csak hatékonyságukat és eredményességüket növelhetik, de átláthatóbbá is válhatnak, egyértelmű felelősségi és hatásköri viszonyokat kialakítva. A minőségirányítási szabványok egy új, rendszerszintű szemléletet adnak az üzleti folyamatok terén különös figyelmet fordítva a kockázatelemzés, mint megelőző eszközként történő alkalmazására.

Jelentkezés

Minőségirányítási munkatárs képzés

A tanfolyam célja: a résztvevőket képessé tenni az ISO 9001: 2015 szabvány követelményeinek értelemzésére és a szabványon alapuló minőségirányítási rendszer kialakításában és működtetésében való aktív részvételre.

További információ

Jelentkezés

Minőségirányítási belső auditor képzés

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik alkalmasak az ISO9001:2015 szabvány szerint kiépített és működtetett minőségirányítási rendszer belső auditjának megszervezésére, irányítására és elvégzésére az ISO 19011:2018 szabvány szerint.

További információ

Jelentkezés

Minőségirányítási szakember képzés

A képzés elsődleges célja, hogy a szabvány alapú minőségirányítási rendszer bevezetésével, működtetésével és fejlesztésével megbízott munkatársakat felkészítse és támogassa napi feladataik ellátásában. A vállalati folyamatok kidolgozásával, bevezetésével és felügyeletével megbízott munkatársak a képzés elvégzésével elsajátítják az eredményes és hatékony működtetés legkorszerűbb módszereit. A résztvevők a tanfolyam elvégzésével megismerik a minőségirányítási szabvány sajátosságait, a rendszer auditálásának elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

 

További információ

Jelentkezés