Németországi vásárok

© NürnbergMesse

Németország világszerte híres magas szakmai színvonalú, a gazdasági élet minden területét átfogó szakvásárairól. Az évi közel 180 német szakvásáron csaknem 180 ezer kiállító és majdnem 10 millió látogató vesz részt a világ különböző tájáról. Széleskörű tàmogatást nyújtunk Önnek annak érdekében, hogy akár kiállítóként, akár látogatóként a németországi vásárokon való részvételét hatékonyan válthassa üzleti sikerre.

Amennyiben önálló kiállítóként németországi vásárokon szeretne részt venni, komplett szolgáltatási csomagot vehet igénybe.

Szolgáltatások kiállítóknak

 • Segítünk kiválasztani az ideális vásárt az Ön ágazatára vonatkozó piaci elemzésekkel, valamint termékeinek és a kitűzött célnak megfelelő tanácsadással.
 • Előkészítjük és megszervezzük vásári részvételét az általunk képviselt vásárokra: a kiállítói stand lefoglalása, a hivatalos vásári katalógusban való megjelentetés, a vásári infrastruktúra, hosztesz- és tolmács-szolgáltatás biztosítása, meghívók, kiállítói belépő vagy parkolójegy beszerzése.
 • Felépíttetjük vásári standját: neves standépítő cégekkel és grafikusokkal együttműködve a stand megtervezése és kivitelezése; helyszíni kapcsolattartás a stand megépítése során.
 • Gondoskodunk a marketingtámogatásról: egyedi reklámkatalógusok és prospektusok készítése; komplett marketingkoncepciók kidolgozása a vásári részvételre és annak utógondozására.
 • Szervezési és szakmai támogatást nyújtunk a helyszínen.      
 • Megszervezzük utazását, lefoglaljuk szállását
© Spielwarenmesse eG

Szolgáltatások vásárlátogatók számára

Amennyiben egyéni vásárlátogatóként szeretne részt venni németországi vásárokon, segítünk Önnek a hatékony előkészítésben.

A szolgáltatás tartalma: 

 • Üzleti partnerközvetítés: Felkutatjuk a potenciális üzleti és értékesítési partnereket (a kiállítók és a vásár-látogatók között) és megszervezzük az első kapcsolat-felvételi beszélgetéseket már a vásár előtt.
 • Tárgyalási időpontokat egyeztetetünk egyéni megbeszélésekhez.
 • Tolmácsokat közvetítünk.Belépőjegyeket értékesítünk a Kamara által képviselt berlini és nürnbergi vásártársaságok rendezvényeire.
 • Szervezési és szakmai támogatást nyújtunk a helyszínen.
 • Megszervezzük utazását, lefoglaljuk szállását.

Exkluzív tanácsadás nürnbergi és karlsruhei vásárokon

A Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) három német vásártársaság hivatalos magyarországi képviselője. Ellátja a NürnbergMesse (Nürnbergi Vásártársaság), a Spielwarenmesse (Nürnbergi Játékvásár), valamint a Karlsruhe Messe (Karlsruhei Vásártársaság) képviseletét.

Akár kiállítóként, akár látogatóként szeretne megjelenni ezeken a vásárokon, kamaránk széleskörű szolgáltatást kínál a megfelelő vásár kiválasztásától kezdve a vásári részvétel alapos előkészítésén át egészen a professzionális lebonyolításig.
Látogatók elővételben, kényelmesen megvásárolhatják nálunk belépőjegyeiket kedvezményes áron.  

További információ: www.nemetvasarok.hu