Céginformáció

© pixelio.de

Követelés-behajtás

A követelések behajtása külföldi üzleti partnereitől gyakran igen nehéz és komoly ráfordítást igényel. A többéves tapasztalat azt igazolja, hogy a peren kívüli eljárás a hitelező szempontjából sokkal gyorsabban vezet sikerhez, és a költségeket tekintve is kedvezőbb. Kamaránk megkeresi a megfelelő eljárást és segítséget nyújt az eljárás során.

© pixabay.com

Céginformáció és bonitás

A németországi cégkivonatok adatai ingyenesen nem állnak rendelkezésre. Kamaránk német cégekről információt a cég nevének és székhelyének pontos megadása alapján a cég székhelye szerint illetékes németországi kamarától tud beszerezni. Lehetőség van egy részletesebb, a német cég bonitására is kiterjedő tájékoztatásra is.  

Szolgáltatásaink árai

Szolgáltatásaink:

Bonitási információ

A bonitási információ tájékoztatást ad a cég pénzügyi helyzetéről, hitelképességéről, tartalmazza a főbb mérlegadatokat, a tulajdonosok nevét visszamenőleg is.

Kamarai cégkivonat

A kamarai cégjegyzék kivonata a cég alapvető adatait tartalmazza, így a cég székhelyét, a jelenlegi ügyvezető nevét, a cég tevékenységét és a jegyzett tőke nagyságát. A kivonat tartalma esetenként eltérő.

Európai fizetési meghagyás

Az európai fizetési meghagyás 2008. december 12. óta újabb lehetőséget teremt a követelések behajtására abban az esetben, ha az adós valamely más uniós országban van. A jelentős könnyebbséggel végrehajtható eljárás e célra rendszeresített nyomtatványon kezdeményezhető.

Inkasszóeljárás

Az ügy megismerése és megvizsgálása után először írásban szólítjuk fel hitelezőjét. Amennyiben partnere nem vitatja, de továbbra sem elégíti ki tartozását, európai fizetési meghagyási eljárást indítunk adósa ellen. Fizetési hajlandóság esetén kétnyelvű részletfizetési megállapodásokat dolgozunk ki.