Aktuális nyílt és online tréningek

© pixabay.com

A 2023-as évben kiemelt figyelmet kap az energiahatékonyság. Az energiaköltségek hihetetlen mértékű emelkedése egyre jelentősebben nehezíti a vállalkozások működését. Energiahatékonysági képzéseinkkel segítséget kívánunk nyújtani mindazon vállalatoknak és intézményeknek, akik költségcsökkentést szeretnének elérni. Az energiafolyamatok gyors optimalizálását, valamint a kiadások hatékony csökkentését célozza EUREM Energiagazdász kurzusunk, JUNIOR Energiagazda tanfolyamunk és Energiahatékony létesítményüzemeltetés képzésünk.

A HR szakembereket továbbra is támogatni kívánjuk a munkaerő-megtartásban és az új munkavállalók beilleszkedésének támogatásában. A beszerzőknek és az értékesítőknek speciális tárgyalástechnikai és beszerzői tréningeket szervezünk. A felső és középvezetői réteget vezetőfejlesztő soft skill tréningek és coaching programokkal támogatjuk.

2023-as képzési naptár

2023-as energia naptár​​​​​​​

Aktuális online programjaink

Környezetirányítási belső auditor képzés / nov. 8., 9., 10.

A környezetre gyakorolt káros hatások minimalizálása manapság már csaknem alapvetés a cégek számára. A vállalat törekvései, melyek ezt a célt szolgálják egyre fontosabbá válnak a piacon.

A környezetirányítási rendszerek célja a jogszabályoknak való megfelelésen túl a környezettudatos gondolkodás meghonosítása, a környezetszennyezés megelőzése, valamint a természeti erőforrások felhasználásának és a környezet terheléséének csökkentése.További információk

Jeletkezés

 

Energiairányítási belső auditor képzés/ nov. 28., 29., 30.

Az energiairányítási rendszerek nem csupán klímavédelemmel kapcsolatos céljaik elérésében támogatják a környezetük iránt elkötelezett vállalatokat, de segítik őket energiagazdálkodásuk folyamatos optimalizálásában is. Nemzetközi energiairányítási szabványok bevezetésével és működtetésével a vállalatok növelni tudják versenyképességégüket kiadásaik és a környezetükre gyakorolt negatív hatások egyidejű csökkentése mellett.

A tanfolyam célja olyan munkatársak képzése,akik képesek az ISO 50001:2018 szabvány szerint kiépített energiairányítási rendszer belső auditjának megszervezésére,irányítására és működtetésére az ISO 19011:2018 szabvány alapján.

További információk

Jelentkezés

Aktuális nyílt képzéseink, rendezvényeink

Vállalati ESG szakértő képzés / nov. 8., 22., dec. 6., + jan. 24.

© freepik.com

Az ESG Mentor Programunk keretében megmutatjuk hogyan mérhetjük és kezelhetjük az ESG-t, mire figyeljünk amikor a lehetséges problémák listája végtelen hosszúnak tűnik. Az újfajta szemlélet megismerésének támogatására létrehoztunk egy tanulási folyamatot, ami lefedi az ESG kapcsán felmerülő legfontosabb témaköröket.

További információk

Jelentkezés

Reklamációkezelés hatékonyan / nov. 8.

© freepik.com

A képzés során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudást szerezhetnek a hatékony reklamációkezelés és az ezzel kapcsolatos kihívások kezelésére.

További információk

Jelentkezés

Diversity and inclusion tréning / nov. 9.

© freepik.com

A diversity and inclusion tréning segít elfogadni és előnynek látni a sokszínű munkaerő minden egyediségét, és harmonikus egyttműködést elérni. Ez a képzés tovább megy, mint a jelképes „politikai korrektség”, ehelyett a különbségek elfogadását és az egyedi perspektívák kihasználását helyezi előtérbe.

További információk

Jelentkezés

Termék- / vevőmenedzser tréning / nov. 15-16., 28-29., dec. 6.

Olyan termékekért vagy vevőkért felelős menedzserek jelentkezését várjuk tréningünkre, akik feladataik elvégzéséhez támogatást szeretnének kapni a minél gördülékenyebb kapcsolattartás eléréséhez, növelve a teljesítményüket és az egész vállalat eredményességét.

További információk

Jelentkezés

Komplex vezetőképzés művezetők számára / nov. 21-22., dec. 12-13.

© freepik.com

A képzés során résztvevőink megismerkedhetnek a tervezés és ütemezés alapkoncepcióival és alkalmazhatóságával, valamint kitekintést nyújtunk a fejlett termelésütemező szoftverek világába is. Természetesen a vezetői létet alapjaiban meghatározó kulcskompetenciák és a különböző vezetői módszerek is feldolgozásra kerülnek.

További információk

Jelentkezés

EUREM Energiagazdász képzés / nov. 23-tól

© IHK Nürnberg

Magas szintű szakmai képzés. 160 oktatási óra + 80 óra önálló tanulás. Az eredetileg Németországból induló európai és magyar oklevelet adó szakmai továbbképzés szervezésére Magyarországon kizárólag a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Tudásközpontja jogosult. Résztvevőink megtakarításainak értéke:

Összes megtakarítás:                            1.314.900.000 Ft/év
Átlagos megtakarítás/résztvevő:            14.600.000 Ft/év          
Átlagos megtakarítás havonta:               1.217.000 Ft/hó

Letöltés:

Tájékoztató rendezvény az új épületenergetikai szabályozásról / dec. 6.

 © freepik.com

Az épületek energetikai jellemzőire és az energetikai tanúsításra vonatkozó előírások egy év közben elfogadott jogszabálycsomag következményeként jelentősen módosulnak. Ezek a 2023-as épületenergetikai jogszabályváltozások nagy jelentőséggel bírnak, ezért önálló tájékoztató rendezvényen mutatjuk be, hogy pontosan milyen újdonságokkal kell az energetikában, üzemeltetésben dolgozó szakembereknek akár vállalatnál, vagy az önkormányzati szektorban számolniuk.


További információk

Jelentkezés

Energiahatékonysági Fórum – díjmentes félnapos rendezvény Vecsésen / dec. 12.

A Pest Vármegyei és Érdi Ipari és Kereskedelmi Kamarával együttműködésben szervezünk programsorozatot, melynek következő állomásán a körforgásos gazdaság, a fenntarthatóság és a vállalati felelősségvállalás kerülnek fókuszba.

További információk

Jelentkezés