Vásári szolgáltatások

Ajánlatok kiállítók vagy látogatók számára, melyek segítségével németországi vagy magyarországi vásárokon való részvételüket optimális előkészíthetik és hatékonyan válthatják üzleti sikerre.

Németországi vásárok

Ha kiállítani szándékozik, a tervezési fázistól egészen a standfelépítésig átfogó támogatást nyújtunk Önnek. 

Látogatóknak segítünk abban, hogy a vásárlátogatás üzletileg is eredményes legyen.

részletek

Magyarországi vásárok

Ha magyar vásárokon szeretne megjelenni, egyéni kiállítóként vagy a DUIHK közösségi standjaival nyújtunk támogatást.

részletek

A DUIHK a következő vásárok hivatalos magyarországi képviselete:

Rólunk mondták:

„A DUIHK-val és szolgáltatásának értékével egy kiállításon ismerkedhettem meg. Mindenre kiterjedő aprólékos figyelmük igazán hozzájárult ahhoz, hogy a kiállítás igazi céljara az üzletelésre tudjunk koncentrálni. A nyújtott szolgáltatásuk ár érték arányban messze kitűnő."

Rigó Zoltán
SUA Manager, Sheldon Invest Kft.


„Bohema-Games Kft már 6 éve minden évben részt vesz a Nürnbergi Játékvásáron. Első kiállítóként, szakmai résztvevőként rengeteg hasznos tippet kaptunk a Kamarától, tapasztalatainkat szívesen osztjuk meg más magyar kiállítókkal is. A Játékvásár pedig a német nyelvű játékpiacra vágyó magyar vállalatoknak kihagyhatatlan, megkerülhetetlen fórum. A Bohema-Games Kft nem csak a német nyelvű piacon forgalmazza nagy sikerű, saját gyártású társasjátékait, hanem nemzetközi szinten Európa több országában és azon kívül is. Büszkén mondhatjuk hogy az összes, értékes nemzetközi kontaktunkkal, akikkel mai napig üzleti kapcsolatban vagyunk, mindegyikkel a Nürnbergi Játékvásáron találkoztunk először."

Bartha Hedvig
managing director, Bohema- Games Kft.


„Kamarai tagként, rendszeres résztvevői vagyunk a DUIHK által szervezett magas színvonalú szakmai kiállításoknak és rendezvényeknek, mely eseményeken sikeres üzleti és partnetkapcsolatokat tudunk kialakítani."

Illés Tamás,
üzletfejlesztési és marketing vezető, Pallér Csarnok Kft.