Magunkról

>900 tag

Unsere Mitglieder

A DUIHK mintegy 900 taggal rendelkezik a gazdaság szinte minden területéről. A tagság önkéntes és nem korlátozódik csupán a német vállalatokra.

Tagjegyzék

Tagfelvétel

© foto:Pelsoczy Csaba
Elnökség, Tanácsadó Testület és Felügyelőbizottság

Elnökség Tanácsadó Testület és Felügyelőbizottság

A DUIHK elnöksége 19 választott, tiszteletbeli tagból áll, és az elnök irányítja. Működik mellette egy tanácsadó testület is, amely neves személyiségekből áll és és szakmai kérdésekben nyújt segítséget elnökségnek.

A törvényi előírásoknak megfelelően a DUIHK-nak felügyelőbizottsága is van. A felügyelőbizottság három személyből áll, akiket három évre választanak.

Az elnökség a tanácsadó testület és a felügyelőbizottság tagjai

© foto:Pelsoczy Csaba
Feladatok és szervezet

Feladatok és szervezet

A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése és támogatása. Ennek során professzionális szolgáltatásokat nyújt, gazdasági vonatkozású információkat kínál, a kapcsolatépítés számos lehetőségét és formáját teremti meg, és képviseli tagjai érdekeit. Legfőbb szerve a taggyűlés.

Tovább

© foto:Pelsoczy Csaba
AHK-hálózat

AHK - partner a sikerben

Német külkereskedelmi kamaraként a DUIHK egy a világ 93 országában mintegy 150 telephellyel működő kiterjedt globális hálózat része. A német gazdasági „külképviseletek” a világméretű hálózatban ma pedig már 1.700 fő dolgozik, képviselve mintegy 40 ezer tagvállalatot.

További információk az AHK-hálózatról

 

Partnereink

Partnereink

A vállalatok érdekében a DUIHK számos partnerrel - a politika és közigazgatás területéről -, valamint gazdasági szövetségekkel és szervezetekkel működik szorosan együtt – mindkét országban.

Legfontosabb partnereink

Tagság

Ez a brosúra bemutatja a DUIHK-tagság előnyeit és tartalmazza a tagfelvételhez szükséges információkat.

Letöltés

Részletek

Szolgáltatások

Katalógusunk részletes információkat kínál a DUIHK szolgáltatásairól - nem kamarai tagoknak is.

Letöltés

Részletek

Fontos dokumentumok

Fontos információk a tagság iránt érdeklődők számára, mint az Alapszabály, a tagfelvételhez szükséges formanyomtatvány, tagdíjak.

Tovább

DUIHK a YouTube-on - Kövessen bennünket csatornánkon!

Aktuális és korábbi videóinkat megtekintheti YouTube-csatornánkon.