Tagfelvétel

Már mintegy 900 vállalat élvezi a tagság előnyeit. Tudja meg, hogy tagként Ön hogyan profitálhat ajánlatainkból és szolgáltatásainkból.

Javasoljuk, hogy aktívan éljen a DUIHK tagsággal járó számos lehetőséggel, hiszen így tudja azokat a legeredményesebben valós előnnyé fordítani szervezete számára.

DUIHK-taggá válni egészen egyszerű:

  1. Töltse ki az online-tagfelvételi kérelmet.
  2. Az elnökség elbírálja a felvételi kérelmet.
  3. Pozitív elbírálás után megküldjük Önnek személyes tagfelvételi csomagját.
  4. Az tagdíj beérkezésével az Ön vállalata teljes jogú taggá válik, és máris élvezheti a tagsággal járó előnyöket

A tagsággal kapcsolatos fontos dokumentumok

Előnyt tagjainknak

Hálózati tőke

A DUIHK szoros és élénk hálózata tagjaink számára közvetlen hozzáférést kínál új ügyfelekhez és beszállítókhoz, szakértőkhöz, valamint politikai és gazdasági döntéshozókhoz. Ezáltal nem utolsósorban új üzleti lehetőségek is megnyílnak.

Információ és tudás

A DUIHK széleskörű információt kínál tagjainak a vállalati tervezéshez. Ez magába foglalja az egy-egy konkrét vállalatot érintő információkat éppúgy, mint a piaci folyamatokkal és a gazdasági környezettel kapcsolatos általános információkat is.

Érdekképviselet

A német gazdaság hivatalos magyarországi képviselőjeként a DUIHK tekintélyét és szakértelmét a tagok érdekében veti be. Ez magában foglalja a konkrét tagvállalati ügyekben nyújtott támogatást, valamint  az általános üzleti környezet folyamatos fejlesztésének elősegítését is.

Szolgáltatások

A DUIHK tagjainak szakmai tanácsadást és testreszabott, gyakorlat-orientált szolgáltatások széles skáláját kínálja mindennapi üzleti tevékenységükhöz.

Tagfelvétel

A DUIHK tagja lehet bármely vállalat, amely érdekelt a magyar-német üzleti kapcsolatokban.