Jelentkezés sajtóeseményre

A DUIHK Évnyitó Estje a Millenáris Parkban

A mozgalmas 2023-as jubileumi év után immár előre tekintünk 2024-re. Január 25-én megrendezésre kerülő hagyományos évnyitó estünkön tájékoztatást adunk a Kamara jövő évi tervezett tevékenységeiről és prioritásairól, mely évben egyébként a globális gazdasági és politikai fejleményekre való tekintettel a vállalatok mindkét országban továbbra is komoly kihívásokkal néznek majd szembe.

A rendezvényen ezúttal a HIPA vezérigazgatója, Joó István és Bódis László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkára lesznek vendégelőadóink.

Program

18.00    Köszöntő

  • Sávos András, a DUIHK elnöke

18.10    Előadás

  • Joó István, vezérigazgató, HIPA

18.30    Előadás

  • Bódis László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkára

18.50    Köszöntő

  • Barbara Zollmann, a DUIHK ügyvezető elnökségi tagja

Időpont: 2024. január 25., 18:00 óra (regisztráció 17:00 órától)

Helyszín: Millenáris Park, "D" Épület  (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

Sajtóregisztráció

Jelentkezés a DUIHK sajtó-eseményeire

Kérem, küldjék el az eseménnyel kapcsolatos sajtóanyagokat.

Kérem, vegyen fel a DUIHK általános sajtólistájára.

A jelentkezés elküldésével Ön elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárul ahhoz, hogy az Ön nevét, beosztását, a médium nevét, a megadott címet, telefonszámot és e-mail címet a DUIHK kezelje a sajtóképviselő nyilvántartása érdekében a DUIHK sajtó-eseményeivel összefüggő tájékoztatás céljából. Ön hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni vagy egyes kommunikációs csatornákra korlátozni a datenschutz(at)ahkungarn.hu e-mail címen. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét.

Adatkezelési tájékoztató