Haris Park
Networking
Üzletfejlesztés
Rendezvény
Messen
Veranstaltungen
Marktinformation
Messetalks - Hydrogen Dialogue
Helyszín
Haris Park
Marczibányi tér 6.
1022
Budapest
Magyarország
www.harispark.hu
Ort auf der Karte zeigen
Rendezvény nyelve
Magyar/ német (szinkorntolmácsolással)
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Rendezvény kezdete
02-06-2023 · 08:30
Rendezvény vége
02-06-2023 · 11:30

Kiállítói reggeli a Haris Parkban

Szeretettel várjuk a üzleti reggelinken, melyen a hidrogén ipari felhasználásának németországi lehetőségeit és egy németországi szakmai plattformot mutatunk be! 

 

A világszerte előállított hidrogén mintegy 99 százalékát jelenleg fosszilis tüzelőanyagokból, például földgázból és szénből nyerik. Ez olyan üvegházhatású gázkibocsátásokat szabadít fel, amelyek felgyorsítják az éghajlatváltozást. A jövőben más lehetőségeket kell alkalmazni a fenntartható hidrogéngazdaság lehetővé tételéhez és az éghajlatvédelmi célok eléréséhez. Mindenekelőtt a "zöld" hidrogén ipari méretű előállítása fog fontos szerepet játszani.

Németországban ma kiváló előfeltételei vannak annak, hogy a hidrogéngazdaság innovatív technológiái és a hidrogénalapú mobilitás területén nemzetközileg vezető pozíciót érjen el.

Az alacsony szén-dioxid tartalmú  hidrogén előállítása és annak ipari felhasználása hazánkban is egyre nagyobb hangsúlyt kap. Mint oly sok ágazatban a hidrogéntechnológia területén is a német vállalatok jelentős eredményeket értek el. Németországban nem csak az autóipar, hanem pl. vasúti területen és az ipari termelésben is a hidrogén egyre nagyobb szerephez jut.

Az új technnológiák plattformja, az innovációk találkozóhelye pedig a szakvásárok, ahol az ágazat szereplői tapasztalatokat cserélhetnek. A Hydrogen Dialogue egy Nürnbergben minden évben megrendezésre kerülő, új kezdeményezésű szakmai konferencia és kiállítás egyben. 

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a vásár és a németországi piacot bemutató üzleti reggelire. A programot alább találja.

PROGRAM

Előadások

Wasserstoff in Bayern, Carolin Reiser, H2.B Zantrum Wasserstoff
Hydrogen Dialogue - Summit&Expo, Jasmin Rutka, NürnbergMesse

Video
Grabovszky Zsófia

Grabovszky Zsófia

üzletfejlesztés, NürnbergMesse vásárképviselet