Continental Hotel Budapest
Konferencia
Networking
Üzletfejlesztés
AHK-Hálózat-Rendezvény
Rendezvény
Partnerrendezvény
Global Events
Geschäftskontakte
Veranstaltungen
10. Kelet-Közép-Európai Beszerző-Beszállítói Fórum
Helyszín
Continental Hotel Budapest
Dohány utca 42-44.
1074
Budapest
+ 36 1 815 1070
https://continentalhotelbudapest.com/de
continentalreservation(at)zeinahotels.com
Ort auf der Karte zeigen
Rendezvény nyelve
Angol
395 EUR (2. személy: 20% kedvezmény)
Október 1-jét követő lemondás esetén 50% fizetendő.
No show díj: 100%
Rendezvény kezdete
08-10-2024 · 09:00
Rendezvény vége
08-10-2024 · 17:00
Szervező

Október 8-án partnerünkkel, a BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik)-vel közösen szervezzük meg a 10. közép-kelet-európai Beszerzői-Beszállítói Fórumot, amely neves beszerzési szakértők informatív előadásaival, széles körű kapcsolatépítési lehetőségekkel és számos közép- és kelet-európai ország beszállítóival folytatott B2B megbeszélésekkel várja a gyártó vállalatokat, akik kooperáció iránt érdeklődnek. 

 

A kelet- közép-európai régió országainak beszállítói igen aktív kapcsolatot ápolnak németországi gyártó cégekkel, a potenciál azonban még nem teljesen kiaknázott, így mindig nagy érdeklődés kíséri az ilyen kooperációkra vonatkozó rendezvényeinket. Ezúttal magyar és német vállalatok mellett a régió egyéb országaiból is várunk beszállítókat. 

 A  rendezvény célja, hogy a beszerzők betekintést nyújtsanak a vállalatok beszerzési stratégiáiba és igényeibe, hogy aztán a vevőkkel személyesen, egyéni B2B találkozókon vitassák meg a lehetséges együttműködést. A beszerzők és beszállítók az igények és a kínálati oldal előzetes vizsgálata után a rendezvényen már úgy találkozzanak, hogy tevékenységük nem teljesen ismeretlen egymás számára. Ehhez a matchmaking plattformon való regisztráció és RFI kitöltése az első lépés, mely természetesen ingyenes minden jelentkező számára. 

Ezután a német vállalatok megvizsgálják a profilokat, összevetik aktuális beszerzési igényeikkel és a plattformon keresztül jelzik érdeklődésüket az adott beszállító vállalat felé. Ha mindketten érdemesnek találják, az október 8-i B2B megbeszélések keretén belül létrejön a személyes találkozó. A rendezvényen való részvétel a beszállítók számára 395 EUR. (No show díj: 100%)

Kiemelt iparágak: 

  • alkatrészgyártás, fémfeldolgozás-, megmunkálás
  • gépgyártás
  • autóipar
  • elektronika
  • műanyag alkatrészgyártás 

A beszállítói részvétel feltételei: 

Regisztráció a BME matchmaking plattformon: ingyenes
A Fórumon és a B2B megbeszéléseken való részvétel: 395 € (2. személy 20% kedvezmény)

Megjegyzés: 2024. október 1-je után érkező lemondás esetén az ár 50%-a fizetendő. Azok a résztvevők, akik előzetes lemondás nélkül nem vesznek részt a rendezvényen, kötelesek a teljes részvételi díjat megfizetni. (no show)

Várjuk jelentkezését! 

Grabovszky Zsófia

Grabovszky Zsófia

üzletfejlesztés, NürnbergMesse vásárképviselet