DUIHK/Pelsőczy
Top Event
Top
Haus der Deutsch-Ungarischen Wirtschaft - Német-Magyar Gazdaság Háza
Rendezvény
A DUIHK hagyományos kerti ünnepsége
Helyszín
Haus der Deutsch-Ungarischen Wirtschaft - Német-Magyar Gazdaság Háza
Lövőház u. 30.
1024
Budapest
Ungarn
Ort auf der Karte zeigen
Rendezvény nyelve
német, magyar szinkrontolmácsolással
Tagoknak: 30.000 HUF + áfa / fő
Nem tagoknak: 50.000 HUF + áfa / fő
Rendezvény kezdete
13-06-2024 · 17:00
Rendezvény vége
13-06-2024 · 22:00

Tegnap több mint 300 vendég jelenlétében tartottuk meg hagyományos kerti ünnepségünket. A nyári szünet előtti utolsó nagyszabású networking rendezvényen tagvállalataink képviselői mellett számos partnerünk, a politika és a közigazgatás képviselői is részt vettek.

Sávos András, a DUIHK elnöke emlékeztetett mindenkit arra, hogy a Kamara a tavalyi évfordulót követően immár a negyedik évtizedébe lépett. Minden jelenlévőnek pihentető nyarat kívánt, hogy aztán újult erővel és friss ötletekkel vághassanak neki az üzleti élet még mindig megterhelő kihívásainak.

A vendégek egy része tombolán nyolc tag által felajánlott tizenkét nyeremény egyikét is megnyerhette. A fődíj egy németországi utazás volt, amelyet a Német Turisztikai Hivatal és a Best Western Hotels biztosított.

Köszönet a kerti ünnepség támogatóinak, különösen a prémium szponzoroknak, a Prohuman csoporthoz tartozó HR-Rent Kft.-nek, a Penny Market Kft-nek és a Raiffeisen Bank Zrt-nek. Köszönetet mondunk továbbá minden éves partnerünknek, köztük prémium éves partnereinknek, az Aldi Magyarországnak, a Benu - Phoenixnek és a Siemens Energynek.

A nyár után egyébként a második félévet augusztus 29-én a Back-to-Work Cocktail-lal kezdjük, amelyre szintén sok szeretettel várjuk Önöket.

A Kerti ünnepséget támogatja:

Éves partnereink