Online jelentkezés - women@duihk: Merj önmagad lenni! Merd megmutatni magad!

2024.05.08.

Online-jelentkezés

A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük szíves megértésüket, hogy egy cégtől csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Részvételi díj:

DUIHK és HBLF tagoknak ingyenes

Nem tagoknak: 14.900 HUF + Áfa /

Amennyiben a jelentkezést követően mégsem tud személyesen részt venni, kérjük, legkésőbb 2024.05.06-ig írásban értesítsen minket. Ellenkező esetben a teljes részvételi díj kiszámlázásra kerül.

A számlát a rendezvény után állítjuk ki.

 

A rendezvényre történő regisztrációval Ön egyetért azzal, hogy

  • az Ön adatait (név, képviselt cég/intézmény neve) a DUIHK közzéteszi a résztvevők listáján az eseményen, illetve azok megosztásra kerülnek az esemény társrendezőivel;
  • az esemény ideje alatt fénykép illetve kép- és hangfelvétel készül, így az Önről készült felvétel a DUIHK kiadványaiban, publikációiban vagy más médiában megjelenő anyagaiban, továbbá a DUIHK honlapján illetve bármely közösségi oldalon, offline és online, korlátozás nélkül megjelenhet;
  • támogatott esemény esetén az Ön adatait (név, képviselt cég/intézmény neve, beosztás, e-mail cím, telefonszám) a DUIHK továbbítja az eseményt támogató szponzoroknak.

A „jelentkezés elküldése” gombra kattintással Ön elfogadja a fenti részvételi feltételeket és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Adatkezelési tájékoztató