Segélyakció Ukrajnáért

© Shutterstock

Az ukrajnai háború kezdete óta számos magyarországi család, vállalkozó, kormányzati és civil szervezet nagyszámú önkéntessel és különböző kezdeményezésekkel segítette és támogatta a szenvedő ukrajnai embereket és vállalkozásokat.

A háború már több mint 100 napja tart, és nem ért véget. Így a mi elszántságunk és elkötelezettségünk sem állhat le.

Folytassuk!

A DUIHK és a Yellowblue Force Alapítvány összefog

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) a Yellowblue Force Alapítvánnyal szoros együttműködésben szolidaritást vállal és aktív támogatást nyújt a bajbajutottaknak.

A Yellowblue Force Foundation egy önkéntes alapon működő nemzetközi szervezet, amely különböző üzletágak szakembereiből áll. A nemzetközi üzleti közösség bevonásával helyben segíti az ukrán népet abban, hogy megvédje magát. A szervezet pénzbeli és tárgyi adományokat gyűjt az egészségügyi szakemberek, a kórházak és a mentőcsapatok széles körű támogatására, valamint a városok és falvak sérült szociális infrastruktúrájának újjáépítésére.

A Yellowblue Force Alapítványt ajánlja többek között a DUIHK régi tagvállalata, a CMS magyarországi irodája, amely maga is számos ukrán kollégát vett át budapesti irodájába, valamint az Európai Üzleti Szövetség Ukrajnában (European Business Association).

Támogasson velünk együtt!

A DUIHK kerti ünnepsége köré szeretnénk egy új adománygyűjtő kampányt útjára indítani. Kérjük a DUIHK tagvállalatait, barátait és partnereit, hogy támogassák ezt a nagyon konkrét ukrajnai kezdeményezést a Yellowblue Force Alapítványnak szánt kisebb-nagyobb pénzadományokkal. Adományát már a kerti ünnepség előtt is elküldheti, de a június 16-i rendezvényen is lesz lehetősége személyesen találkozni a Yellowblue Force Alapítvány képviselőivel, megismerni tevékenységüket, és azt követően adományozni.

A segélyakció a kerti ünnepség előtt, alatt és után is tart egészen június 30-ig.

Hogyan segíthet?

Látogasson el a Yellowblue Force Alapítvány weboldalára, ahol négy pénznem közül is választhat adományozása során. Kérjük, az átutaláson tüntesse fel a "DUIHK helps" megjegyzést.

Minden összeg számít!

Köszönjük segítőkészségét és együttérzését!